Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Magenta 1 mobilnet korlátlan adatforgalom kérdés


Mr.Farkas

Kérdés

1.Olyan oktober vége óta vagyok Magenta 1 mobilnetes csomagban, ami tartalmazta az HBO GO-t is mint korlátlan adatforgalommal igénybevehető szolgáltatást.

Január óta, számomra megmagyarázhatatlan okok miatt a Telekomos applikáción belül sehol se tünteti fel vagy írja ki hogy ez benne lenne, holott a Telekom honlapján még mindig szerepel mint az ajánlat részeként (Magenta 1 3 gigabájtos csomag+ 3 gigabájtos duplázó).

Elkerülte valami a figyelmemet vagy ez most hogy is van?

 

2.  Ugyanúgy a Facebookot mint külön applikációt se tünteti fel Telekomos appon keresztül mint a korlátlan adatforgalommal rendelkezők egyikét, csak a facebook messengert, a honlap meg igen.

 

3." A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazáson belül bonyolított telefonálást és videotelefonálást, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget."A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazáson belül bonyolított telefonálást és videotelefonálást, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.

 

Ha pl  Whatsappon alkalmazáson keresztül küld nekem valaki hangüzenetet akkor ez ezek szerint már beleszámit az adatforgalmamba?

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...