Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Feriur

Kérdés

Tisztelt Szakértők!

Van egy olyan helyzet, ami egyre gyakrabban elő fog fordulni és szerintem nincs rá jelenleg megoldás. De ha van, örülnék, ha tájékoztatnátok. Mégpedig.

Külföldön élsz  (én Németországban). Lejár a bankkártyád.  és már s fizetésképtelen vagy. Hiába akarsz utalni, mert van pénz a számládon, de a bank jelszó megerősítést kér,az meg Sms ben jön. De ha több(2-3) T-Mobile számládat nem fizetted ki ( én 2 lejárt előfizetéses és egy készüléktörlesztő számlát), akkor a T-Mobile nem engedi az sms t és már sem tudsz sehová- a T-Mobilenak serm -utalni. És így elkezded görgetni a tartozásaidat.

Olyan javaslatot nem kérek, hogy mi lett volna, vagy mit tegyek majd a jövőben, az nem segítség sem nekem, sem azoknak akik nem tudnak hazamenni a bankkártyáért, postáztatni meg nem szeretnék, mert hosszú idő és elkallódhat .

KÖSZÖNÖM

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Hello @Feriur, ha van helyi bankszámlád, utalhatsz azzal (a helyi kártyás fizetést nem írom, mert azt nem tudom, hogy van-e regisztrációd, és ha van, a Tés vagy Díjnet felületek elfogadnak-e külföldi kártyát). vagy valamelyik pénzküldő szolgáltatóval elküldöd az összeget egy rokonnak, barátnak, aki valamelyik postán becsengeti. a normál verziósakkal nem fárasztalak, írtad, hogy az nem érdekel B|

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...