Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sms probléma


Zsiga70

Kérdés

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Hello @Zsiga70, szerintem "csak chat"-re van állítva az üzenetkezelő app (RCS a neve a Ténél), az meg csak net kapcsolattal megy. ezt kellene módosítani, automatikusra állítani. és/vagy a küldő valójában nem sms-t küld, hanem chat üzenetet (ami értelemszerűen csak úgy  működik, ha neten lóg a küldő és a fogadó is)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Az automatikus beállítás akkor rendben, de az elméletem ettől még megáll. ennél a kevert, sms-chat szolgáltatásnál az a lényeg ugyanis, hogy az sms díj megspórolása, bővebb formátumlehetőségek miatt elsősorban chat üzenetként próbál mindent továbbítani, de az csak akkor megy, ha mindkét félnél aktív a szolgáltatás, alkalmas a teló, és van net. ha a fogadó félnél nem stimmel valami, akkor kicsit később újrapróbálja, vagy külön, manuálisan el lehet küldeni sms-ként (azt ugye mindenki megkaphatja, ma már lényegében nincsenek feltételek). te mint küldő szintén Tés vagy? ha igen, milyen telód van, illetve van mobilinterneted?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Teherwagon én és a fogadó telefon is Tés,nekem Samsung galaxy note9 van a fogadóét nem tudom milyen Samsung.Saját tabletomra küldött sms rendesen odaért.Netem a csomagban foglalt 12GB van,biztos vagyok abban hogy nem nálam van a gond,a fogadó teló régebben kapott tőlem smst.Valoszinünek tartom hogy messenger beállitási gond lesz,de nem tudok rájönni hogy mi.Végsőesetben tés bolt és a mobilokos marad.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...