Ugrás a tartalomhoz
  • 8

Magas Ping (ms) + Pocket Loss az elmúlt 1 hónapban


xnuke097

Kérdés

Üdv,

Az elmúlt 1 hónapban folyton azt tapasztalom hogy főleg a késő délutáni óráktól kezdve (17:00) az online játékok nagy része mint például a World of Tanks és a PUBG nagy pinget produkál (130+ms) és eszméletlen hatalmas nagy pocket lossok vannak meccsek közben, emiatt lehetetlen játszani.


Kérdésem az lenne hogy ezt hogy lehet-ne megszüntetni, mert kezd nagyon idegesítő lenni.


World of Tanks közben futtattam a ping plotter nevű programot és mint kiderült a hatalmas ping a  Deutsche Telekom AG vonalaktól jön, ergó nem a játékkal van probléma!

Az összes portot megnyitottam mindkét játéknál, ami után 2 napig működött normálisan megint minden, de viszont ma megint elkezdte ezt az egészet csinálni, sőt rosszabb lett mivel most már 300ms felé is felugrott!
A Wot EU2-es szerverén ami Luxemburgban található, ennél még rosszabb, mivel ott majdnem 100% pocket lossom van!

 

Képkivágás.PNG

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 315
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Udv parancsnokok es egyeb online jatekokkal jatszani nem tudok... Honapok ota erdemben nem tortenik semmi az ugyunkben. Nyilvan egy szuk keresztmetszet vagyunk es nagyon ugy tunik a Telekomot kicsit sem erdekli a problemank. Szamtalanszor jelentettem mar be a hibajelenseget de semmi eredmeny. Egy belsos munkatarsuk akit ismerek azt javasolta adjunk be csoportos panaszt. En megirnam ezt a levelet amihez csak egy nevre es egy MT azonositora van szukseg. Akinek mar kivan a cerka a Telekommal csatlakozzon ! Minel tobben leszunk annal valoszinubb hogy egyaltalan foglalkozni fognak velunk. Akit erdekel a dolog kuldjun emailt nekem a szilagyi.david88@gmail.com cimre. Egy probat szerintem meger. Csatlakozzatok. udv David.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Elhiszem hogy bizalmatlan vagy. Annyit tennek hogy osszeszedem a neveket meg az azonositokat beleirom egy emailbe es elkuldom ennyi. Nekem mar van kb 15 nevem meg azonositom azok akikkel egyutt szoktam jatszani. Ha lennek mondjuk 50 en biztos hatasosabb lenne. De ha nem szeretned persze nem kell segiteni probalok mindenki dontse el maga meger e neki egy probat. Sajnos nemtudok szolgaltatot valtani ezert marad a kuzdelem. Egyebkent pedig nemtudom mit kezdhetnek az MT azonositoddal abbol az adatbol nem derul ki semmi hol laksz vagy ilyesmi.. De ha valaki jobban erzi magat attol en is megadom neki az enyemet...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

En sem hiszem hogy barmi tortenne. De az az infon hogy ameddig egyeni bejelenteseket teszunk nem lesz elore lepes... Ezt figyeljetek.. Legutobb ugy 4 napja bejelentettem sokadjara a hibat reszletesen elmondtam mi a jelenseg meg hogy nem egyedi. Az ugyintezo aztmondta tovabbitja a problemat a szakerto csapatnak :DD aztan meg aznap vissza fog hivni... miutan nem eloszor beszeltem mar veluk megkerdeztem hogy de ugye tenyleg vissza fogsz hivni... persze persze. Na vartam ket napot. Visszahivom oket. Aztmondja itt csak egy lezart hibajegyet lat... Kerdezem oke le lett zarva mi az eredmeny ? Valasz: ja az nincs... Kerdezem: ertesiteni nem kellett volna ? Aztmondja nem kaptam sms-t ? Mondom nem... Kerdezi es arrol hogy elindult a hiba vizsgalata ? Mondom arrol se... Aztmondja akkor itt a hiba el se indult a vizsgalat :DDDD   Erre en.. akkor mit zartatok le... Nemhiszitek el mennyire ertelmetlen beszelgetes zajlott le... Egy probat szerintem mindenkepp meger az a csoportos hiba bejelentes

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Igen ez valos. En ramerettem a netemre egy kulsos ismerosommel bekoteseket csinal. Betelefonalt a kozpontba ramertek es nem voltak jok a jelszintek es kiderult az is hogy hianyzik egy MMWO-C eloszto ami befolyasolja a jelszinteket is. Kijott a "szakember" ramert... Aztmondja itt minden jo :DD Mondom nem. Igy kezdodott... Aztmondja van egy csomo hanyag szerelo aki lazan hagyja a csatlakozokat na miutan elment meg 5-ot tudtam tekerni a router csatlakozojan amit bekotott... Aztmondta par napig figyelni fogja a netemet hogy szetcsatlakozik e meg az ertekeket megadta a szamat... Persze hivogathattam meg irtam neki a vegen egy kedves sms-t is semmi valasz.. Most elvileg minden ertekem jo tehat annyit elertem hogy bizonyitani tudom hogy nem nalam van a problema mondjuk ezt tudtam eddig is. Egy rossz vicc a Telekom muszaki tamogatasa. Hogy a fejlemenyekrol irjak egy kicsit :DD Meg mindig van egy nyitott hibajegyem amire azt irtak smsben a berendezesukben hiba van elharitjak 24 legkesobb 72 ora alatt.. Na ez 5 napja volt. Felhivtam oket tegnap hogy mi a helyzet... Aztmondja lat egy hibajaegyet de nemtudja mire vonatkozik lehet hogy ki kell kuldjenek valakit :DDD na ezen sirtam. Ugye nalam minden rendben.. elvileg :DD na mindegy aztmondta dolgoznak rajta...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok,

 

az aki nem akar vagy nem tud szolgáltatót válltani WoT-hoz az alábbi VPN-t tudom javasolni:
*********

Van 3 napos próba verziója. Regisztráció után csak le kell tölteni, kiválasztani mivel akarsz játszani és megy is.

Nekem az esti 98-120-as pingből csinált 30-40-est.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kata.O
Reklám
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2021. 04. 11. at 20:52, TheNegativeOne írta:

Egyebkent most 1 napja van egy nyitott hibajegyem amiben elismertek hogy naluk van a hiba. (ilyen meg nem volt) Es elvileg :DD foglalkoznak is vele... Irok majd a fejlemenyekrol

Csak úgy kíváncsiságból, mi lett a hibajegy sorsa? Illetve lett valami a csoportos hibabejelentésből, amit terveztél?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
16 perce, Wolfire írta:

Üdv mindenkinek, nekem hosszú idő után most először jó a pingem így este. Nem tudom, hogy történt-e valami előrelépés az ügyben, vagy csak szerencsém van, de remélem hosszú távú lesz a javulás. :)

Egyelőre nekem is jónak tűnik a dolog tegnap óta. Kíváncsi leszek meddig fogja bírni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
4 órája, Baskó írta:

Norph,

vagy nem érted mi a probléma, vagy nem vetted a fáradtságot, hogy egy picit is vissza olvass a fórumon.
Nem ködös utalgatásokra van szükség, hogyasszongya a "másik szolgáltatónál is volt ilyen". Konkrétan az a probléma, hogy

EGY IDŐBEN, EGY HELYRŐL AZ EGYIK SZOLGÁLTATÓ VONALA MŰKÖDIK, A MÁSIK NEM.

Idejössz és majd te megmondod a frankót, persze a béke és a szeretet morzsáiddal meghintve.
Már most mondom, hogy nem érdekelnek a Jehova Tanúi.
Asszondod "Sajnos teljesen én sem láthatok tisztán". Nem mondod? MÉG TE SEM? Akkor már nagy a baj.... gondolom.
Vízen járás már megy?

Ember neked is annyi van amennyi látszik... Azért fogalmaztam így mert egy szolgáltató oldalán nem fogok reklámozni másikat, mert törölve lenne. Nemondtam meg a frankót, még csak nem is neked szólt amit írtam, közöd sincs ahhoz amit írtam. Nem érdekel, hogy ki szeret kit és, hogy melyikőtök köt ki agyvérzéssel vakahol a felesleges pattogás miatt, azért írtam, hogy ne a buta hisztit kelljen olvasni, hanem ha van akkor a megoldást vagy a lehetséges javulás esélyét. 

Felesleges hiszti ez amit leműveltél úgy, hogy te nem fogtad fel amit leírtam... jehova meg vízenjárás... látszik, hogy csak egy tisztán gondolkodni nem tudó befásult ember vagy. De tudod mit? Csak, hogy a kedvedre tegyek inkább nem válaszolok többet mert úgysem értenéd amit írok csak ugrálnál mint egy ős ember a tűz mellett. További sikerekben gazdag életet kívánok ezzel a stressz szintel mindenkinek aki azon idegeskedett, hogy leírtam egy kulturált üzenetet :D jó lesz :D 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Norph
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nekem tegnap este volt 3 meccsem a fifában, az első 200ms pinggel (ez este, délután már alap), de utána meglepő 2 meccs volt 30-25ms pinggel. Ez ritka, szóval lehet elindultunk egy jó irányba. 

Viszont csomagvesztés továbbra is volt, tehát nem azt mondom hogy hú de jó, rengeteg gombnyomást fel sem fogott a játék, és továbbra is játszhatatlan ezzel a nettel a game, de láttam halvány, pozitív jeleket. 

És azt is remélem hogy nem csak véletlen volt, de ez is benne van sajnos.

Majd figyelgetjük változott-e valami

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok.  Nem tudom, hogy mi ez a jelenség, és nem is nagyon értek hozzá. Én nem játszom csak letöltök de hasonlóakat tapasztalok.
Mi lehet a megoldás? 

Adott Budapest 18. kerület kertvárosi részén egy 100 Mbs coax - kábelnet előfizetés, IP TV-vel. 

Nagyjából 1-2 hónapja észlelem azt, hogy az esti időszakban 18:00 - 0:00 óra között  a letöltési idő a 10 szeresére nő számos weboldalon. (nem torrent)
1,5 Gigás sorozat részeket töltök le, napközben ez 10-12 perc alatt lejön,  esti időszakban 1,5-2 órát ír a rendszer.  MINDEN ESTE!
Hétvégén jobb a helyzet akkor 40-50 perc a letöltési idő.

Az IP TV zavartalan, és a youtube sem szaggat full HD-n, szóval nem értem hogyha a sávszélesség megvan akkor mitől nő meg ennyire szinte minden oldalon a letöltési idő? 

Másik gond, hogy előfizetésem van néhány stream oldalra, melyek az esti időszakban pont emiatt használhatatlanok, csak homokórázik a rendszer.  
Anydesken az oldalon rámcsatlakoztak az oldal üzemeltetői, megnézték a rendszer, - nem tudják mi az oka, de a szolgáltatói oldalon mérésük alapján nagyon kevés az internet sebessége ( miközben a speestest nekem továbbra is 90/10 -et jelez) . A 2 utcával arrébb lakóismerősöm Digin netezik, nála tökéletes minden program esténként, tehát még az sem lehet, hogy le vannak terhelve a letöltő oldalak, mert egy időben mértük. 

 Egyszerűen nem értem mi lehet a gond.  A telekomnak kétszer is jeleztem, megvizsgálták a vonalat, semmi hibát nem találtak!
Több  speedtest programmal is megmértem a sávészélességet,  szerint az internet letöltési sebessége 90 Mbs / fetöltés 10-12 MBS  ping 5 körül van. 

Mással is előfordult már ilyen jelenség? Mi lehet a megoldás? 
Mindig csak este 18 óra után van ilyen.  

 

Várom a Telekom segítségét, ötletét is, a hibát lezárták mai napon, ma este sem működik megfelelően a net

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hiba javitas elott ??? Mar ne haragudj de emlekszik itt barki olyan uzenetre hogy hello itt a Telekom es megoldottuk a problemat ? Csak a haritas ment folyamatosan mindenki hibas volt rajtuk kivul persze. Valami tortent amitol jo lett egy idore de senki ne higgye hogy a Telekomnak barmi koze lett volna hozza. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedd éjfél után nem sokkal egy jó fél órára elment az internet itthon, gondolom valami karbantartás lehetett a központban vagy akármi, utána érdekes módon megváltozott a routing és jó volt a pingem tegnap este, viszont mára vissza lettem pakolva a régi routingra és természetesen megint ugyanolyan vacak az egész, mint volt.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: SafranyFerenc86
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdv, nekem is magas pingem van este 6-7-től éjfélig (de minden nap) kb 2 hete vagy több mert az előtt nem is tudtam volna észrevenni, gondoltam dobok mellé egy tesztet hátha ránéznek, az utolsó már a stabil ping. Ugyanúgy deutsche telekom ag vonal magas ping (80.150.169.205), mint az előző topikokban, hozzászólásokban. 

ping.txt

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NRB
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
3 perce, NRB írta:

Üdv, nekem is magas pingem van este 6-7-től éjfélig kb 2 hete vagy több mert az előtt nem is tudtam volna észrevenni, gondoltam dobok mellé egy tesztet hátha ránéznek. Ugyanúgy deutsche telekom ag vonal magas ping (80.150.169.205), mint az előző topikokban. 

ping.txt

Engedd el haver.. Mi mar 1 eve kuzdunk veluk eredmenytelenul... Ugy ***** ez a net ahogy van. Ertelmes valaszokat vagy megoldast nem kapunk csak kamu infokat hogy eppen ki hibas es miert. Persze csak a telekomnal van problema allandoan de ez csupan a veletlen muve. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Kata. Valaszokat varunk. Mar megint eltelt tobb mint egy het az utolso leveled ota es semmi hir feloled kezdek aggodni. Kedves Kata kerdesem az hogy mi valtozott megint ? Kb 2 honapig nagyjabol rendben volt minden. Most megint arra kenyszerulok hogy veled levelezzek.  Hidd el nem jo kedvembol vagy mert annyira raerek hanem azert MERT MEGINT HASZNALHATATLAN A %$$^%$%$#$#$#$#$ INERTNETETEK. Valami valaszra meltass minket hogy miert csinaljatok megint azt amit es miert mukodott egy ideig. Koszonettel 

TheNegativeOne

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: TheNegativeOne
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...