agihorv

router

Kérdés

MAGENTA ügyfélként kérdezem, hogy ajánlott-e a TCOM által biztosított ZTE wifin kívül a lakásban további router beállítása, akkor, ha a különböző helyiségekben az internet olykor  szakadozik, vagy nagyon lassú? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello, kiegészítésként annyi még, hogy ha leírod kicsit pontosabban a körülményeket (csomagod sebessége, ingatlan típusa, mérete, elrendezése, falak anyaga, szomszédok, jelenleg hol, hogyan van elhelyezve a digitális elosztó, milyen eszközzel, mit tapasztalsz, kb. mennyit szánsz a bulira, ilyenek) akkor próbálunk célzottan segíteni. általánosságban az van, amit btz írt. a szolgáltatói digitális elosztók kis lakás esetén jók lehetnek, nagyobb lakásnál, pláne háznál biztosan az van, amit te is tapasztalsz. tehát kiegészítő eszközök kellenek (ezek milyensége, mennyisége függ a fentiektől, azért kértem a bővebb leírást B|)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

@agihorv

Üdv 

A helyi hálózatod kialakítása egyéni kérdés, ebbe a szolgáltatónak nem sok beleszólása van. Ha úgy érzed, hogy a vezetékementes hálózati problémáid az elégtelen wifi lefedettség okozza, akkor lehetőséged van további wifi accesspoint eszközöket vagy routereket beszerezni, ezzel hálózatodat bővíteni. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most