Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hálózatfejlesztés


daPéter

Kérdés

Tiszteletem.

Olyan kérdéssel járok itt hogy mikor lesz "részleges" hálózatfejlesztés Nagykőrösön, a Kossuth Lajos úton. Pontosabban a vonatállomás fele. Tudomásom szerint ezen az úton már létezik az optika kábel, csak a vonatállomás felé nem kanyarodtak le vele. Kérdezgettem az itteniektől, hogy a miért hagytak ki minket a szórásból amikor én is, mi is a főúthoz tartozunk. Állítólag a DÉMÁSZ nem engedélyezte hogy az oszlopaira felrakjanak bármit is. Démásznak már csak egy telephelye van csak itt, és itt jön a kérdésem, hogy most már lehetséges lenne-e hogy az optika kábellel elkanyarodjanak felénk. Nem tudom 100%-osan hogy ez volt-e a helyzet.  Van-e bármilyen más akadályozó ok, amiről nem tudok. Tisztában szeretnék lenne vele hogy miért nem lesz jobb internetem xD. Ha pedig van megoldás a behúzásra, mindenféleképpen szeretnék róla hallani.

Köszönöm.

 

das.PNG

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: daPéter
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hali!

Nagyon sántít nekem a történet. A Telekom ugyanis rendelkezik a Kossuth utca vasútállomás felé leágazó szakaszán saját oszlopsorral és saját alépítménnyel is. Az ilyen esetek túlnyomó többségében a szolgáltató a saját oszlopaira, illetve alépítményébe telepíti az optikai kábelt.

A Telekom amúgy tervez "részleges" optikai hálózatfejlesztést a településen, mely várhatóan 2021.04.23-ig fog befejeződni. Ezt követően a DSL szolgáltatás várhatóan 2022.04.23-án szűnik meg. Azt nem tudom, hogy a Kossuth utca jelzett szakaszát érinti-e majd a fejlesztés.

https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/rezes-szolgaltatasok-megszuntetesenek-utemezese-2020-10-26.xlsx

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...