Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Kaon CG3000 másik routerrel


vz42

Kérdés

Sziasztok,

 

Néhány hete lett lecserélve a régi hibás Sagemcom berendezésem egy Kaon CG3000-re. Szeretnék egy külön routert használni e helyett. Tervem az lenne, hogy Bridge módba tenném ezt a Kaon-t, majd onnan switch-csel elosztom ezt a WAN jelet az új routernek és egy set-top box-nak (ne kövezzetek meg, ha kapitális *****ság, egy telekomos hálózattelepítő ajánlotta ezt nekem).

Már a legelején megakadt a sztori. Bridge mód sehol, NAT kikapcsolása sehol, és úgy alapvetően semmi, de semmi beálíltást nem tudok végezni ezzel kapcsolatban. Nem látom például, hogy milyen eszközök vannak ezen a Kaon nevű csotrogányon. 

Másik alternatív tervem az lenne, hogy Bridge mód helyett DHCP kikapcsolása a Kaon-on, de mivel nem látom, milyen eszközök, milyen IP címmel vannak felcsatlakozva a Kaon-ra, az új routerembe se tudok belépni, mivel az IP-címét se tudom.

A Sagemcom-ban legalább voltak beállítási lehetőségek, csak az meg szimplán sz*r volt, folyamatosan megszakad az internetkapcsolat.

Tudtok esetleg segíteni ebben? Hol találom a bridge mód bekapcsolását, meg úgy általában hol látom a csatlakozott eszközök listáját, IP címekkel, stb.

 

Előre is köszönöm,

Zoli

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...