Ugrás a tartalomhoz
  • 0

KAON CG3000 wifi probléma


átlagoscsaj

Kérdés

Aki érti mi történik, legyen kedves válaszoljon. 

Január 14-én kicserélte a Telekom a korábbi routert - aminek soha semmi baja nem volt és most sem - egy KAONMEDIA CG3000-re, ami pontosan 1 napig működött. A korábbi 100 megás net 150 lett, emiatt gondoltam, hogy talán jobb lesz, de ha a régi marad, az is pazar. 

16-án már a 1414-et hívtuk szolgáltatás kiesés miatt, ami többszöri újraindtíás után végül valahogy elindult, de azóta is hol van-hol nincs internet. A Wifi-ről már nem is merek beszélni, amire nincs garancia. 

Egy vadiúj készüléknek valóban ez a normális működésmódja, hogy félnaponta kinyomom a reset-tel vagy kihúzom az aljzatból???

Mi a teendő, hogy újra szaladozásmentes legyen itthon az internet kapcsolat? Akinek ilyen modeme van és esetleg megoldotta írna erre valamit tippet? 

Köszi!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia!
A kellemetlenségért ez úton is elnézésedet kérjük. Szükség esetén mi is tudunk rögzíteni részedre egy újabb hibabejelentést ami alapján műszakisaink ismét megvizsgálják a szolgáltatásodat. Ha szeretnél élni ezzel a lehetőésggel, kérjük, írd meg nekünk privát üzenetben az előfizető teljes nevét, a szolgáltatás MT ügyfél-azonosítóját és egy kapcsolattartó mobilszámot amin el tudnak érni kollégáink. Köszönjük szépen az együttműködésedet. ^Dániel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...