Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hiba az Online Telekom számlabefizetésnél - OTP Bank


Bobe

Kérdés

OTP-s kártyával nem működik a számlabefizetés sem az applikáción keresztül, sem az Interneten. Kb 13x próbáltam.

A Telekom applikációt (legújabb verzió) több éve használom, eddig így fizetem az otthoni és mobil számláimat is, és szeretném továbbra is, ha engednék a rendszerek. Legutóbb 2021. január 19-én fizettem be telekomos applikáción keresztül..

Folyamat: bejelölöm a fizetni kívánt számlát, kiválasztom a mentett bankkártyát, majd tovább lépre nem jön fel a "Biztonságos fizetés" ablak (Androidos telefonomon a felugró ablakok engedélyezve vannak), hanem egyből a csillagos "Sikeres fizetés!" jelenik meg. Már örülnék, hogy sikerült, de érkezik az E-mail, ami arról értesít, hogy "Sikertelen fizetés"!

A Telekom ügyfélszolgálatot telefonon felhívva, elmondták ugyanazt, amit már többször végigcsináltam. Jelezték, hogy vannak fennakadások a 3D Secure átállás miatt. Aztán mondták hívjam a bankot.

Az OTP-nél kétszer is leellenőriztettem az adataimat. A SmartBank applikációt (aktuális verzió) használom rég óta (A telekód lemódosítva, a limit, telefonszám beállítva.) Megerősítették, hogy a banknál minden rendben van. Az ügyintéző látta, hogy voltak próbálkozások, de 096-os hibakóddal el lettek utasítva. Szerinte a kereskedőnél (jelen esetben ez ugye a Telekom) van a hiba.

Szerettem volna rendezni a számlát és bementem a váci Telekom irodába, ahol közölték, hogy itt már nem lehet befizetni a számlákat. Fizessem be Online és kinyomtatta a folyamatot képekkel illusztrálva, amit már párszor végig csináltam.. Itt is említette az ügyintéző, hogy sok OTP-s ügyfélnél nem működik a kétlépcsős hitelesítés, de dolgoznak rajta a szakemberek.

Önök mit javasolnak?
Mikor várható, hogy rendezhetem a számláimat Online?
--
Üdv:
Bobe

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...