nedsanka

Fizikai sim átváltása esimre

Kérdés

Üdvözletem!

Fizika sim kártyámat szeretném átváltani esimre, samsung s21ultra készülékemben. Mindent utasítást a megadot módon követtem. Mikor be szeretném olvasni a kapott esim QR kódot, akkor következő hibaüzenetet kapom. Sajnos, jelenleg a telekom munkatársai sem tudtak segíteni. Több mint egy órás telefonálgatás alatt nem találtak megoldást. Esetleg valaki találkozott hasonlóval? Borzasztó frusztráló hiba, miközben csak egy gombnyomással el lehetne intézni a váltást elvileg.

Screenshot_20210220-203856_Call settings.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: nedsanka

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Közben a problémám megoldódott. Egy beragadt esim kérelem miatt jelentkezett a hiba. Sikerült egy ügyfélszolgálatossal egyeztetnem, aki nagyon értette a dolgát. Mindent pár perc alatt megoldott. Esetleg olvassa a kommentem, innen is egy nagy köszönet neki! Pacsi!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Ma is hívtam őket és ugyanaz a válasz, a nagy semmi. Fáradjak be egy üzletükbe aztán majd ott megnézik. Találtam prohardver oldalakat, illetve több külföldi oldalt, ahol ugyanez a probléma a samsung készülékekkel. Megoldás sehol sincs. Már tavajról vannak cikkek, a note20ultrával kezdődött ez az egész. Ezt tudom biztos neki sem állok ennek az egésznek.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most