Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Gigaerős net alig tölti be az oldalt


innafact

Kérdés

Nem rég váltottam gigaerős net csomagra, hogy a korlátlan internetet meg tudjam osztani a pc-mel és a laptopommal. De a csomag aktiválása óta a telefonomon is alig akarnak betölteni egyes tartalmak, az oldalakat többször is újra kell frissítenem, hogy legalább a szöveg megjelenjen. Ha nincs megosztva az internet, akkor is így működik, illetve gépen is ugyan ez a helyzet. 

Az alábbi oldalakkal/szolgáltatásokkal szokott a legnagyobb probléma lenni: steam, geforce now, moodle, egyetem honlapja, reddit

A megoldások amiket, már próbáltam: telefon újraindítása, repülő mód be és kikapcsolása, sim kártya kivétele majd visszahelyezése, sim kártya áthelyezése másik telenoba, hálózati módot váltogatni, APN beálítások visszaállítása alaphelyzetbe, cache partíció törlése.

Egyik probálkozás sem javított a helyzet.

 

A telefonom samsung galaxy a40 és egy huawei mate 10 pro-ba raktuk át a sim káryát.

Még annyit vettem észre, hogy a telefon mobilhálozatok beállításain belül --> hálózati mód választásánál csak LTE/3G/2G szerepel és 4G nem. (egyik telefonon se szereplelt 4G, pedig mindkettő képes arra, 5G-re egyik sem)

Légyszi segítsetek.

kép_2021-03-09_095126.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia @innafact ! Mobilinternet működésében tapasztalható hiba esetén kérjük, a Telekom chaten vedd fel velünk a kapcsolatot és rögzítjük részedre a hibabejelentést. Ha az otthoni vezetékes internettel is hibát tapasztalsz, itt a fórumon privát üzenetben írd meg nekünk az előfizetés MT-azonosítóját, kapcsolattartó nevét, mobil számát és kivizsgáljuk a hibát. ^Levente

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...