Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Magas ping és packet loss minden nap


kos.KARCSI

Kérdés

Kedves Telekom!

A probléma a múlt hónapban keződött, hiba jegyet (97682412.2) is nyitottak, majd zártak is le egyhamar, miszerint a probléma nem Önöknél van, hanem valószínűleg nálam. Aki a hálózat kiépítéséért/karbantartásáért felel a környéken se tudott mit mondani, mintsem váltsak szolgáltatót. Megtenném, látván a többiek szenvedését is, de sajnos a társasházban nincs más elérhető opció.

Elsődlegesen Counter-Strike:Global Offensive-vel játszok, méghozzá versenyszerűen tenném, de így nagy hátránnyal indulok, a fontosabb meccseket kénytelen vagyok mobilinterneten játszani, mert ott nincs ilyen probléma. Igazából mindegy mivel játszom, még a teamspeaken is megemelkedik a ping és a loss. Kíváncsiságból a sok általam látogatott szerver közül elkezdtem egyet pingelni, a tegnapi nap eredménye a csatolt képen látható.

Jól észrevehető, hogy a probléma 3-4 fele indul, és 3/4 11 fele oldódik meg. Mielőtt elkezdenének mutogatni, hogy nálam lesz a gond, felsorolom, hogy miket próbáltam már: modem újraindítás, minden csatlakozott eszközön torrent leállítása, mobilokkal wifiről lecsatlakozás, de semmi eredménye.

A további ügyintézéshez az MT azonosítóm: 860262467 (bár a hibajegyből is megtalálják az összes fontos információt és a telefonszámomat is)

Remélem történik valami az üggyel kapcsolatban, bár a többi kommentelőt olvasva megint csak az időmet csesztem el és jó néhány évet buktam az életemből az idegeskedéssel... cáfoljanak rá!

Üdvözlettel,

Karesz

 

0413_ping.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...