Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Csomagváltás után rosszabb internet?


szkuub

Kérdés

Sziasztok!

Kb. másfél hete váltottam át 1000mb/s netre 300mb/s volt az előző. Az tökéletesen működött, speedtest mindig kihozta a maximum sebességet szépen. Sosem voltak kimaradozások, lagspike-ok.Viszont mióta az 1000es internet van azóta naponta elmegy a net, kimaradozik, ma például dolgozni sem tudtam, mert reggel 8-tól délután 3-ig nem volt internet. Ha van is a mérések nagyon rosszak (Ezt mellékem is majd képben) hívogattam az ügyfél szolgálatot, persze mindig máshoz kapcsoltak. Szokásos válaszok, hogy húzzam ki-dugjam be, eddig jutott szinte mindenki. Náluk azt mutatja hogy működik az internetem. Valóban ha nézem a modem hálózati beállításokat nekem is azt mutatja, hogy stimmel. TV is tökéletesen működik. Eközben se kábelen, se wifin nem működik az internet. Se PC-n, sem okostelefonon. Modem típus: Sagemcom F@st 3890V3

Modem cserénél is csinálgatott valamit itt a szerelő, felmászott az utcán is az oszlopra és működött egy pár óráig. Utána megint elromlott, jött egy másik szerelő, az kicserélgette a kábeleken a csatlakozókat a házban. Az oszlopon csinált valamit ő is, ezután jó volt a nap 4 napig. Utána jött a mai nap, hogy több órán keresztül nem volt internet, pedig mindent működő képesnek mutat.

A házba koax kábel jön és nem optikai. Lehetséges, hogy nem bírja el és ezért történik ez? Azt is ajánlották, hogy behúzzák az optikai kábelt a házba, csak félek tőle, hogy ugyan ilyen maradna. Szerintetek megoldaná a helyzetet, vagy inkább váltsak vissza a biztonságos 300as internetre? 

rémes feltöltlés.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia @szkuub,

Sajnáljuk, hogy a mai napon is ilyen hosszú időn át hibát tapasztaltál.
Segítségedre szeretnénk lenni.
Kérjük, privát üzenetben küldd el 9db számból álló MT azonosítódat. Ellenőrizzük a rögzített hibákat, szolgáltatásokat.
Együttműködésed köszönjük! ^Oszkár

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...