Ugrás a tartalomhoz
  • 0

2,5 hónapja várok a Magenta1-es optika bekötésére


BJoc

Kérdés

Sziasztok!

2020 október végén szereztem meg Dorogon egy 2 emeletes 12 lakásos épületbe az aláírásokat a Telekom optika behúzásához. Az akkori alvállalkozó cég elvileg kész lett már január elejére. Március közepére értem el azt a pontot, hogy végre meg tudtam rendelni a Magenta1 csomagot. Jött is a szerelő március végén, majd meglepően tapasztaltuk, hogy szét van barmolva a bekötés. KB március 29-én leadta a hibajelentést, azt mondta innen már nem sok idő, max 2 hét. Azóta eltelt 2,5 hónap. 1,5 hónap után küldtek egy üzletkötőt, nem szerelőt, hogy megpróbáljon rábeszélni a szolgáltatásra, ami használhatatlan. Én egyébként 2019 áprillisától, vagy még talán korábbról követtem a városi optikai fejlesztést, mivel körülbelül párhuzamosan folyt a ***** FTTH fejlesztésével, amit egy kicsit korábban sikerült átadni. 2019 áprilisban a Telekom megcsinálta az épületig a kábelelvezető csatornákat aknákkal a földkábel elhelyezéséhez. Az aláírás összeszedése óta (még 9 nap és megvan) 9 hónap telt el. Direkt csinálják szerintetek? Nem értem Őket, én csak fizetni szeretnék egy szolgáltatásért és élvezni, ha már "Együtt veled..." meg a többi... :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

  • 0

Nem igazán van már erre mit mondani mi? Annyira undorító amit művelnek. Hányinger... Mondom én, hogy fölösleges ránézni is. Szégenyteljes nyomorékoskodás, ami itt van. Ezeknek adok már 10+ éve pénzt a k1b@szott mobil előfizetésemre. Magenta1 mindenkinek, persze... Menjen az a rohadt reklám is a tévében, ami sz@rt sem... Szór@koznak csak az emberrel.

Aztán jönnek ezek a k1b@szott fölösleges erdőírtó szórólapok, mi az 1sten f@szának b@sszák ezeket is be? Ülnek b@zmeg azon az @nyabaszott munkán... Ló*****t nem művelnek, de szórólap, az kell B@ZDMEG!
 

IMG_20210629_080737.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Heló!

Igen, a múlt héten nyaraltam és pont akkor hívogattak. 9 hónap után elkapták pont azt a hetet, amikor nem érek rá, úgyhogy ma reggel felhívtam az időpont egyeztető számot és szerdát beszéltem le. Reméljük sokadik nekifutásra 9 hónap franc tudja mit csinálás után sikerül beköttetni :).

Üdv!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...