degec

FIX-ipről, váltok dinnamikusra ! ? Hogy?

Kérdés

Tiszteletem,

Lejárt hűség után újra szerződtem Magenta Business csomagra, ahol optikás150/50 es net +mobil+info+stb szolgáltatásaim vannak. Két éve még járt a FIX ip a csomaghoz, most már csak az ezreshez jár, amire nincs szükségem, és a FIX ip-re sem..

Kérdésem: Átáll a végponti eszköz magától, vagy a login részt át kell majd írjam, vagy távolról ezt is átírják, jelenleg a 5655v2-es végpontiba a ""betárcsázós"" login rész így néz ki: felhasznevemakárkivagyok@fixip és ehhez egy jelszó is van.

Nem szeretnék net nélkül maradni, van teendőm? vagy pont nincs. Ebben kérnék szépen segítséget, amit előre is nagyon köszönök szépen ! Természetesen kértem telós segítséget, de nem volt valami meggyőző, hiába kértem szuper műszaki kollégát :D oda nem jutottam el.. :D

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Köszönöm szépen.. valóban, kintről kaptam egy frissítési csomagot a végponti eszközre, és átíródótt a PPP rész ...@t-online.hu ra.. ÜDV !

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!Mivel a Fix IP szolgáltatás az Üzleti Net 150M / 300M / 500M csomagokban már nem ingyenes, ezekre a csomagokra történő váltásnál a rendszerünk automatikusan leveszi a díjmentes Fix IP-t, így ha a csomagváltás óta működik a szolgáltatásod, nincs már vele teendőd! Amennyiben bármilyen problémát tapasztalnál a bejelentkezés során, bizalommal jelezd 1400-ás számunkon és bízunk benne, hogy kollégáink ezúttal jobban segítségedre tudnak lenni majd!:) ^Attila

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most