Ugrás a tartalomhoz
  • 0

port forwarding


Lohi

Kérdés

Sziasztok!

Van egy Technicolor fga2233 home box-om és szeretném beállítani rajta a port forwarding-ot. A régebbi modellen simán ment, de ezzel nem boldogulok. Egy NAS elérhetőségét szeretném így kezelni és az a belső hálózaton van egy port is hozzá. A cél az lenne, hogy ha valaki beírja a nas ddns útvonalát, ami ráirányítja a router-re és ott megjelenik a belépési képrenyő és csinálhat bármit.. 

Köszi előre is a segítséget!

Győző

 

Névtelen-1.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Szia!

A publikus WAN IP cimen a TCP: 80 van megcimezve? Ugy ertem a NAS-t a publikus domain nevet hasznalva a TCP:80 (HTTP) van megcimezve, valahogy igy : http://sajatnasom.ddns.com/ vagy mondjuk "sajatnasom.ddns.com:80" a bongeszoben ? 

Csak azert kerdem mert a beallitasod szerint az ONT WAN IPv4 cimere erkezo TCP: 80 forgalmat forwardolja/redirecteli a LAN-on a beallitott portra (7014). Ha az internet felol is ezt a portot akarod hasznalni (pl. sajatnasom.ddns.com:7014), akkor a WAN port is legyen ugyan ez, ha nem, akkor persze mukodnie kell igy is. Azt is el tudom kepzelni, hogy a TCP:443-ra erkeznek a keresek a WAN oldalon, mivel ez is okozhatja, hogy nem jon be a NAS belepesi felulete mivel ebben az esetben sem jo a forwarding szabaly (443 -> 7014 kellene).

+ amit erdemes meg megnezned, hogy publikus IPv4 cimet kapsz-e egyaltalan, nem pedig CGNAT mogotti privat cimet, ezt le tudod ellenorizni az ONTbol is.

++ ha mar megnezed mi az ip cimed bizonyosodj meg arrol is, hogy a ddns altal tarolt cim is ugyan erre az IP-re mutat-e.

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Op 04/09/2021 om 9:04 pm schreef Lohi het volgende:

Hallo!

Ik heb een Technicolor fga2233 home box en ik wil port forwarding configureren. Op het oudere model ging het vlot, maar daar kan ik niet mee omgaan. Ik wil de beschikbaarheid van een NAS op deze manier beheren, en deze heeft een poort op het interne netwerk. Het doel zou zijn dat iemand de nas ddns-route invoert, die hen naar de router leidt en daar verschijnt het inlogscherm en kunnen ze alles doen.

Bij voorbaat dank voor uw hulp!

Veroveraar

 

Névtelen-1.png

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...