__gabor__

Családi ház bekötés védőcső előírások

Kérdés

Tisztelt Hozzáértők!

Új építésű házba szeretnék T netet beköttetni. Az utcán légkábelek vannak, a telken van egy betongyámos oszlop, amin az áram is bejön, onnantól földkáblek mennek a házba. Ha jól értettem, koax hálózat van.

Megrendeltem a csomagot, a telepítő szerint az oszlop tetejéig 32mm LPE cső kell (semmi más nem jó) és kizárólag bújtató villával (semmi más bilincs nem jó) kell rögzíteni. Állítása szerint semmilyen más kialakítást nem fogadnak el tőle a T-nél. Így aztán a bekötés első körben elmaradt, kellene keresnem valakit, aki ezt így előkészíti.

Nekem furcsa lenne ilyen részletes szabályozás, de igazából a kérdésem, hogy hol találom/kaphatom meg meg írásban, hogy mik az erre vonatkozó előírások. Ha ezek akkor a villanyszerelőmet kell vele meggyőznöm, ha nem ezek, akkor a telepítőt.

Köszönettel.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia Gábor! Kérjük szépen, küldd el nekünk privát üzenetben a pontos címedet, ahová a bekötést kérted, mert így egyeztetni tudunk az illetékes kollégáinkkal arról, hogy a létesítést milyen módon és feltételek megléte mellett tudjuk biztosítani. ^Gabriella

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most