Posztolva ekkor: January 4 Nem tudom szebben fogalmazni. Talán azért szívatják a dominósokat, hogy minél többen térjenek át számlás előfizetésre ? Elküldöm az űrlapot, párszor ezt kapom: "Az adatok betöltése hosszabb időt vesz igénybe, türelmedet kérjük! Frissítsd az oldalt, ha még mindig nem jelent meg az általad kért tartalom!" utána meg: " Technikai hiba történt az adatok ellenőrzése közben. Kérjük, próbáld meg újra! " Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4 43 perce, zrx8 írta: "Jobb helyeken a rendszergazda figyelmeztetést is kap" szóval ebben az esetben nem Nem mondtam ilyesmit. Általában a Telekom hamar ki szokta javítani az ilyen jellegű problémáit. Igaz gyakran előfordul sajnos. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4 24 perce, btz írta: Egy működő szervert általában figyelni szoktak ügyeletes rendszergazdák. Jobb helyeken a rendszergazda figyelmeztetést is kap, ha a rendszerrel gond van. "Jobb helyeken a rendszergazda figyelmeztetést is kap" szóval ebben az esetben nem Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4 Épp most, zrx8 írta: És ilyenkor egyáltalán ránéz valaki? És ha emiatt vesztem el a domino számomat? Egy működő szervert általában figyelni szoktak ügyeletes rendszergazdák. Jobb helyeken a rendszergazda figyelmeztetést is kap, ha a rendszerrel gond van. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4 4 perce, btz írta: Szerver oldali hibát azzal nem fogsz elhárítani, ha törlöd a sütiket. Ezt mondjuk az ügyintéző is tudhatná. És ilyenkor egyáltalán ránéz valaki? És ha emiatt vesztem el a domino számomat? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4 1 perce, zrx8 írta: Gyerekek ez egy rakás S*Z*A*R ! A chates ügyintéző azt mondta, töröljem a cookie-kat, megtettem, semmi nem változott. A TELEKOM a magyarországi informatika SZÉGYENE ! Szerver oldali hibát azzal nem fogsz elhárítani, ha törlöd a sütiket. Ezt mondjuk az ügyintéző is tudhatná. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4 Gyerekek ez egy rakás S*Z*A*R ! A chates ügyintéző azt mondta, töröljem a cookie-kat, megtettem, semmi nem változott. A TELEKOM a magyarországi informatika SZÉGYENE ! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 4 Ilyennel biztos nem szivatnak senkit. Ez szimpla szerveroldali technikai probléma. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Nem tudom szebben fogalmazni. Talán azért szívatják a dominósokat, hogy minél többen térjenek át számlás előfizetésre ?
Elküldöm az űrlapot, párszor ezt kapom:
"Az adatok betöltése hosszabb időt vesz igénybe, türelmedet kérjük! Frissítsd az oldalt, ha még mindig nem jelent meg az általad kért tartalom!"
utána meg:
" Technikai hiba történt az adatok ellenőrzése közben. Kérjük, próbáld meg újra! "
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon