Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Inaktív szám aktiválása hogyan??? Sürgős


privatposta

Kérdés

Nem aktív a Dominó kártyám. Fel lett töltve 1 évre novemberben, aztán "kikapcsolódott." a Telekom által. Mivel nem aktív a szám ezért nem tudok telefonos és egyéb ügyintézőhöz sem fordulni. Nem sokszor van a szám használatban, csak veszély esetén, ezért most vettük észre. Talán adategyeztetés elmaradása miatt? Még ezt sem tudom, hiába van megadva mindenféle elérhetőségem az alkalmazásban. Ez nagyon gáz...

Mit kell tennem, hogy aktív legyen, rajta az egyenlegemmel?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: privatposta
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Az adategyeztetés időpontjáról SMS-ben értesítenek és ha az adott időpontig nem végzed el, akkor előfordulhat, hogy ez miatt lett felfüggesztve a kártyád.

Ügyfélszolgálaton személyesen vagy a 1414-es telefonszámon tudod intézni a visszakapcsolást. Másik készülékről (akár nem Telekom hálózatból) is felhívhatod.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hát pont ez az. Semmilyen módon nem lehet a Telekommal kapcsolatba lépni. Legalább 25 számot hívtam eddig. Volt benne 5 db. 1414-es is. A rendszer nem fogadja el a hívást csak arról a telefonról illetve aktív Telekomos telefonról. Az egész úgy ***** ahogy van. Sms-t lehet hogy kaptam, de ha nem nézte meg az idős tulajdonos, akkor mi van? Az én mail címem van regisztrálva, de arra nem kaptam üzenetet. Telekom appon is aktív volt és csak egyszer kaptam egy üzenetet, hogy már nem aktív. Egyik T partner sem veszi fel a telefont. A maradék 20 hívás oda ment az ország különböző pontjaira. Áááá. Ez már a legalja.

Menjek be  személyesen, utazzak 120 km-t, hogy visszakapcsolják a számot 3 hét múlva....

Persze csak Tpont ban.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Megválaszolom magamnak.

Sehogy. 

Mivel élő ügyfélszolgálat nem vette fel a telefonokat, kénytelen voltam beutazni 120 km-re egy t-pontba. Gyors voltam, mert egy perc volt az egész. Az adategyeztetés után 2 hónapig van kikapcsolva a szám, eddig várnak. Ezután már nem lehetséges visszakapcsolni. Én 2 hónap és 6 nap után mentem be. Ezért az infóért még utaztam 120 km-t, mert nem volt elérhető telefonon egyetlen  ügyfélszolgálat sem. 

Hasznos a válasz, ki is pipálom. Remélem másnak is hasznos lesz.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...