Posztolva ekkor: April 10 Olvastam, hogy csomagok változnak meg, meg hogy sok új HD csatorna fog érkezni. Tud erről valaki? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: April 10 (szerkesztve) Ekkor: 2022. 04. 10. at 11:52, Ferenc71 írta: Olvastam, hogy csomagok változnak meg, meg hogy sok új HD csatorna fog érkezni. Tud erről valaki? 1 db új HD csatorna lesz HGTV (lakberendezési,házfelújítással és kertépítéssel foglalkozik), a többi meg olyan aminek az SD változata van benn, Prime HD, Spektrum Home HD, Da Vinci HD, ID HD, TV Paprika HD, Viasat Explore HD, ATV Spirit HD, Filmmánia HD, Sláger TV HD, Story 4 HD, Galaxy 4 HD. 1 db 4K csatornával bővül a 4K minicsomag FUN Box UHD, témája utazás, természet, extrém sport, kultúra angol nyelven. Szerkesztve ekkor: April 12 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: April 13 Elérhetőek, az új csomagok. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 10 18 perce, Ferenc71 írta: és a HGTV az elérhető lesz a 202009es csomagokban is? Nem valószínű. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 14 33 perce, blaszlo írta: Az új IP TV csomagokra átváltani csak úgy nem lehet, a jelenlegi és új ára között 175Ft külömbség van, ami első hallásra még vonzó is lehet +4sd +12Hd csatorna bővülésért ! Jelenleg minden szolgáltatásunkról le van járva a hűségidő, szerettem volna így is tartani! Ahhoz, hogy az IP TV szolgáltatást módosítsák, módosítani kell az internet csomagot is, ami jelenleg is 2000/1000. És hűségidőt kellene rá vállalni. Kalkuláció alapján havi 4-5 ezer forinttal lenne több a hívidíj, ugyanazokért a szolgáltatásokért. Így nem foglalkozom vele! Szerintem nem a Spec 1-es árakat kaptad hanem a piacit, igen az internet csomagot is módosítani kell, akár ugyan arra. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 10 és a HGTV az elérhető lesz a 202009es csomagokban is? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 13 (szerkesztve) Ekkor: 2022. 04. 10. at 15:03, Ferenc71 írta: és a HGTV az elérhető lesz a 202009es csomagokban is? Nem, de tudsz váltani Szerkesztve ekkor: April 13 Szerkesztő: Dave jobb így Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 14 23 órája, Roli82 írta: Elérhetőek, az új csomagok. Az új IP TV csomagokra átváltani csak úgy nem lehet, a jelenlegi és új ára között 175Ft külömbség van, ami első hallásra még vonzó is lehet +4sd +12Hd csatorna bővülésért ! Jelenleg minden szolgáltatásunkról le van járva a hűségidő, szerettem volna így is tartani! Ahhoz, hogy az IP TV szolgáltatást módosítsák, módosítani kell az internet csomagot is, ami jelenleg is 2000/1000. És hűségidőt kellene rá vállalni. Kalkuláció alapján havi 4-5 ezer forinttal lenne több a hívidíj, ugyanazokért a szolgáltatásokért. Így nem foglalkozom vele! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Olvastam, hogy csomagok változnak meg, meg hogy sok új HD csatorna fog érkezni. Tud erről valaki?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon