OldMike

IPTV új HD csatornák elérése

Kérdés

Posztolva ekkor: (szerkesztve)

Tisztelt Telekom szakértők!

Méltányosságot szeretnék kérni. 

Telekom üzletben szerettem volna a jelenlegi otthoni csomagomat (IPTV, internet, vez. telefon) módosítani, és a következő derült ki: csak az IPTV előfizetést nem lehet módosítani, kizárólag a teljes csomagot újratervezni.

A jelenlegi 300/20 internet helyett választhatok 500/22-őt plusz díjért (nincs rá szükségem, elég a mostani letöltés), esetleg még több pénzért 1000/200-at (ez meg még kevésbé kell), vagy mehetek lentebb a 250/10-re, de a feltöltés időnként szűkös lenne. Amúgy azt mondta az ügyintéző, hogy az 500-as internetre 400 Ft-ot kellene ráfizetnem, plusz 200 Ft az új tévécsomag, ezt azért még bevállalnám.
A gond csak az, hogy a csomagváltással elvennék a régóta meglévő felvétel opció kedvezményemet (az 1100 Ft-os díjra 1100 Ft kedvezményem van, azaz ingyenes). Így a váltás minimum 1700 Ft/hó emelkedést jelentene, ennyit nekem már nem ér meg, és így a csomagváltás elmarad.

Lehet-e tenni valamit, vagy ez a hajó már teljesen elment? (a szükséges adatokat megadom privát üzenetben, ha van esetleg remény)

Köszönöm

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Köszönöm a választ, akkor maradok a réginél.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! Ha régi típusú csomagokat használsz, akkor minden szolgáltatásnál módosítani kell új díjcsomagra. Külön sajnos nincs lehetőség rá. Az új csomag módosításakor a korábbi kedvezményeket elveszíted, ezeket nem tudjuk újra aktiválni. Bízunk megértésedben. ^Judit

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most