Kérdés

Sziasztok! 

Sok esetben észlelem azt, hogy a pingem 30-40 körüli értékről felugrik 170-re és úgy marad. eFootball 2022-vel és Coddal játszok leginkább ( Warzone és Vangurd). Codban legiinkább nem fut, neheze fordul, laggol stb.. míg az eFootball (PES) teljesen játszhatatlan olyankor. Van, hogy a ping fel sem ugrik, csak szerintem csomagvesztésem vannak. Ez a eFootballban jön ki a legjobban. Az szinte mindig játszhatatlan még a gép ellen is.  

Valaki aki hasonló hibával küzdött tudna tanácsot adni, hogyan tudom megoldani? Vagy ez is a csomagvesztéses Telekom hiba, amivel nem foglalkoznak? 

Amit tudni kell, hogy kábellel csatlakozom, több kábellel is próbáltam. Xbox portok meg vannak nyitva, Optica 1000/1000 netem van. SagemcomF@st5670 modem és nincs beiktatva más. A hiba napszaktól és időtől független jelentkezik, de leginkább 17 és 23 óra között játszok, vagy hétvégén napközben.

Még egy kérdésem lenne, hogy ha ezt jelentem a T-nek akkor foglalkoznak vele, vagy könyveljem el, hogy játékra az internetük nem alkalmas és hűség után érdemes Digire váltani ?! 

 

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most