fórumista

Sikertelen lejátszás

Kérdés

A lejátszás sikertelen. E : 2006  Ezt írja ki, ha nézni szeretnék egy műsort. Mit jelent? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

A TV 2 és bandája szégyellhetné magát! Lőrincke és csahos csatlósai összevissza csinálnak minden *****séget, csak arra vigyáznak, hogy az Orbán propaganda akadálytalanul ömölhessen a szennycsatornáikból. Nem is az a kérdés, hogy melyik tartalom szolgáltató mihez járul hozzá, hanem az, hogy ki kivel áll szerződéses viszonyban. Én a Telekommal állok jogviszonyban, ahol a szerződésünk tudomásom szerint nem tartalmazza azt, hogy a műsorszolgáltatás ügyében a Telekom jogosult a részleges műsorszolgáltatásra. Nem értem, nincs a nézők között egy értelmes ügyvéd, aki felszólítaná az érintetteket az anomália megszüntetésére? Minden esetre az a véleményem, hogy az ilyen "online nem lejátszható tartalom" esetében a Telekomnak kötelessége lenne legalább az előfizetés részleges csökkentésére és az ebből eredő károkat hárítsa át a tartalomszolgáltatókra. (ha ujjat mer húzni Lőrinckével és a többi korrupt *****jal.)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

Ha csak egy adott műsornál tapasztalod ezt az üzenetet, akkor azt feltehetően a jogtulajdonos letiltotta és nem engedélyezi a TV GO-n történő lejátszást (A TV2 csoport nemrégiben szigorított ez ügyben) 

Ha minden műsornál ezzel találkozol és azt egy előzmény és süti törlés (vagy app esetén törlés és újratelepítés) nem oldja meg akkor jelezz nekünk vissza és segítünk megoldást találni. ^Dániel

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most