Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Email SMS gateway van a Telekomnál?


Ugineo

Kérdés

Sziasztok,

Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan email cím a Telekomnál, amire, ha email-t küldök, akkor azt sms-ben megkapom. Nagyon régen tudom, hogy volt ilyen, még mikor a Telekom-ot nem is Telekom-nak hívták. Létezik még ilyesmi?

Akit igazán érdekel, hogy miért van erre szükségem, és szeret olvasni, akkor íme: iOS-en egyszerűen képtelenség olyat beállítani, hogy a telefon folyamatosan elkezdjen csörögni (tehát ne csak 1 db értesítést küldjön), ha email érkezik. Nekem pedig ilyenre volna szükségem. IFTTT app sem tudja ezt. Egyedül a Shortcuts app-al tudnám, amivel SMS érkezése esetén be lehet állítani, hogy elkezdjen lejátszani egy zenét. Viszont külső szolgáltatónál 'email to sms' szolgáltatás nyilván pénzbe kerül. És arra gondoltam, hogy lehet van ilyen eleve a Telekom szolgáltatásai között valahol elrejtve. Szóval, van ilyen?

Aki még jobban szeretne elmélyedni a témában: Tudom, hogy a gyári iOS-es email app-al lehet beállítani egyedi csengőhangot, és beállíthatnék valami hosszút. Ezzel csak az a baj, hogy az @icloud.com-os push értesítések trehány vacak lassan érkeznek meg, sokszor csak órák múlva. Más email app-ról pedig nem tudok ahol a push értesítések gyorsak is, és ugyanakkor beállítható egyedi értesítés hang.

De a fő kérdés végül is az volt, ami az 1. bekezdésben van.

Köszönettel előre is.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Ugineo
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

0 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

Még nincsenek válaszok erre a kérdésre

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...