Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Mobil hangszolgáltatás


Balfi

Kérdés

Én affelől szeretnék érdeklődni,hogy a műholdak és az egyéb nem vezetékes távközlés korában,miért nem lehet megoldani,hogy egy mobil hálóza 100%os lefedetséggel éljen.Vonatozásnál a legkatasztrofálisabb a helyezet!Volt,aki 4G-t használta Szombathely-Budapest között,vagyis használta volna,ha működött volna,az ismerőse Vodafonenál használt hasonlót és végig dolgozott a laptopján.Egy sima telefonálás is turtúra tud lenni,ha vonatozik az ember,mert hol van térerő,hol nincs.Miért olyan nehéz 2014ben ezt kiépíteni?Mi nem áll rendelkezésre?Az ilyen-olyan havidíjak,meg egyebek azonnal kiszámlázásra kerülnek,de a szolgáltatás ellenértéke,nem egyenlő?Akkor hogy van ez?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 146
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 0

én az agglomerációs vonalon próbáltam (bp-fehérvár irány) és ott a 3g/hspa/4g megy rendesen nagyrészt, de azért ott is vannak fekete foltok sajna...

 

volt ilyen wifi-s kezdeményezés, mávnál van infó is a honlapon:

máv wifi

 

ennek szerintem itt van egy buktatója:

"A vezeték nélküli Internet hozzáférés maximális sávszélessége kocsinként 7,2 Mbps"

 

Ha egy kocsiban rácuppannak 10-en, vagy 20-an, akkor már a facebook is felejtős talán :)

 

Az lehet inkább a nagyobb gond hogy milyen eszközöket használtak meg hogy tényleg jól lett e beszelve nem csak úgy oda rakva, voltam olyan vonaton ahol első kocsiban volt csak Telekomos wifi és kész.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Sajnos az 1800 milliár forintból nem jutot egy fillér sem, a Budapest XIV. kerület, Miskolci út és Zuglói körvasút sor közötti rész 15 éve Telekom vezetékes hálózatának a fejlesztésére. Jelenleg itt a Telekom csak 1M/s ADSL-t tud adni, ami jó estben 1912K/s le és 64K/s feltöltéssel megy és kb 2-3 percenként szakad a vonal. Ez lenne a hosszútávú fejlesztési megállapodás? És hol lehet látni pontosai a leírt területen, hogy mi fejlődőtt, természetesen a Telekom vezetékes hálózatán kívűl? Kábelhálózat ott nincs és nem is tervez oda Telekom.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ha többet kapsz akkor kössz szerződést a Telekommal és használd azt. Én midenesetre egy méásik szolgéáltatóhoz mentem, pont azért, mert egy 100/50 -es net-ből a letöltésem 98-99 Mbit/sec, a feltöltésem 54 Mbit/sec, és ha 54 Mbps-el töltök fel, ugyanakkor 98 Mbps-es tudok letölteni, ami neked csak álom ennél a cégnél.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Az önkorméányzatnál érdeklődtem, a jegyzőnek írt leveleiben 2002, 2004, 2006, 2008, 2010, 2014-ben és azt a választ kaptam, hogy a Telekom nem kereste meg őket fejlesztéssel kapcsolatban. A Telekom hivatalos válasza meg az volt, hogy 2006-ban megkeresték az ök-t a fejlesztéssel, de a testület nem szavazta meg. Könyörgön 2006-tól hány év telt el, és azóta miért nem tett semmit sem a telekom. Ha én lennék a miniszter elnök nem ezzel a céggel kötöttem volna hosszútávú megállaopodást, amiért cserébe a szolgáltató bizonyos kedvezményeket kap, pld adókedvezményt...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

A kábel behúzásárhoz a Telekom egy meglévő foldalatti alépítményébe semmiféle engedélyhez nincs kötve, úgyanúgy, mint amikor a józsibácsi elvágja a kábelt és az cserélni kell. Én arról írtam, hogy a meglévő kábelt ki kellene cserélnie a telkom,nak a régi 0,6-os rézkábelt egy 0,8-as rézkábelre, a központ Szugló utca és Róna utca sarok kábelistolya és az Egressy nagyelosztó közötti kb olyan 1,8 Km-es szakaszt, valamint az Egressy nagyelosztó és Miskolci utca sarkán lévő elosztó, ami kb olyan 1 Km-es szakasz. Amíg ezt nem teszik meg addig a ezene a teljes zskaszon senki sem tud 1 Mbit/sec ADSL-nél nagyobb szolgáltatást nyújtani, ******

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Jelenleg NEXT-S díjcsomagban vagyok, hamarosan lejár a  2 éves hűségidőm. Szeretnék telefont és díjcsomagot is váltani.
 Milyen módon lehet a 9990 F-tos havidíjú korlátlan belföldi hívást és SMS-t tartalmazó csomagba bekerülni a hívószámom megtartásával?
 Lehet, hogy csak én nem találtam erre vonatkozó informácót! :-) Előre is köszönöm a segítséget!!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok.

Arra valaki megoldást az alábbi problémára?
Ugyebár hívásfogadás/indítás alkalmával a telefon visszavált 4G-ről 3G-re, ez ismert, okait is tudjuk. Viszont nálunk nincs normális 3G lefedettség, és nem is várható szerintem már, hogy ezt bármelyik szolgáltató is fejleszteni fogja. Ezért alig tudok telefonálni, vagy én nem hallom a másikat, vagy fordítva. Valami olyasmi megoldás kéne, hogy ilyen esetekben a GSM hálózatot részesítse előnybe, esetleg 3G-t egyáltalán ne is használjon.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...