Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Mobil hangszolgáltatás


Balfi

Kérdés

Én affelől szeretnék érdeklődni,hogy a műholdak és az egyéb nem vezetékes távközlés korában,miért nem lehet megoldani,hogy egy mobil hálóza 100%os lefedetséggel éljen.Vonatozásnál a legkatasztrofálisabb a helyezet!Volt,aki 4G-t használta Szombathely-Budapest között,vagyis használta volna,ha működött volna,az ismerőse Vodafonenál használt hasonlót és végig dolgozott a laptopján.Egy sima telefonálás is turtúra tud lenni,ha vonatozik az ember,mert hol van térerő,hol nincs.Miért olyan nehéz 2014ben ezt kiépíteni?Mi nem áll rendelkezésre?Az ilyen-olyan havidíjak,meg egyebek azonnal kiszámlázásra kerülnek,de a szolgáltatás ellenértéke,nem egyenlő?Akkor hogy van ez?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 146
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 0
14 perce, Roli82 írta:

Az opció :D

?! O.o

Megújul az hogy kövi hónapban is 9-19 FT lesz a percdíj? :D  Ez kicsit úgy hangzik mintha csak egy promóciós ideiglenes dologról lenne szó, pedig az azt hiszem csak az M/S az. 

NetPlusz ehhez is használható lesz? Csak mert ott azért 1590 a havidíj 1 gigánál xD

Update: Mégsem, mivel ebben nincs alapon net, szóval nem a kedvezményes Netplusz árak jönnek hozzá O.o Netezőknek nem jó ez a csomag továbbra sem. -_-

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
11 perce, Roli82 írta:

Igen a Domino Most opció az is promóciós, aztán majd eldöntik mi legyen a sorsa :)

Szerk: Persze hogy nincs benne net, hiszen ez csak egy opció nem csomag, kell hozzá egy meglévő Domino csomag mondjuk Surf, ahhoz hozzá pattintani a mostot, ha olcsóbban akar valaki dumálni, ha több net kell akkor bekapcsolni valamelyik adat csomagot. :)

Na ez megint új!!! :D

Szóval ha én -  egyelőre ingyen - hozzácsapintom a Surfthoz, akkor konkrétan az egész annyiban lesz Nem Surf-os, hogy a Most percdíjai lesznek az irányadóak?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Azért ez elég kínos, hogy 1 nap alatt nem tudnak bevezetni néhány új kiegészítő díjcsomagot. :D

Mindenhol arról cikkeznek, hogy végre (utolsóként) lépett a Telekom is, de ezt is el*****kedik. Sehol egy hivatalos tájékoztató/reklám, nincs ÁSZF, és van, amit még bekapcsolni sem lehet.

A Marathon adatopció alá kell valami adat díjcsomag? Vagy elég neki a NapiNet, befizetek 2000 HUF-ot, és amíg el nem fogy a keret, addig használhatom?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
11 órája, Roli82 írta:

" Új dominó opciók kerülnek bevezetésre, amelyek minden új és meglévő dominó hang előfizetéshez igénybe vehetőek (Domino webhez, Domino Net&roll-hoz értelemszerűen nem)

A Domino most opció elsőként új promócióként van kiírva (2017.01.31-ig van kiírva jelenleg), s utána a megrendelhetőséget hosszabbítják, vagy visszavonásig hatályba helyezik(ezzel kapcsolatban én is csak találgatni tudok ;) ). A Domino M/domino S visszavonásig van érvénybe helyezve

DOMINO MOST

Nincs időszaki díja, s 30 naponta megújul az opció
Hálón belül 9 Ft/perc
Hálón kívül 19 Ft/perc

Domino S: Időszaki díja 3990 Ft, 30 naponta megújul.
Korlátlan hálózaton belül belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban a meglévő díjcsomagjának megfelelő hálózaton kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban.

Domino M: Időszaki díja 14990 Ft, 30 naponta megújul
Korlátlan hálózaton belül, kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban.

Adat opciók

Maraton 100 MB: Egyszeri díja 490 Ft

Maraton 500 MB: Egyszeri díja 1 290 Ft

Maraton 1 GB: Egyszeri díja 1 990 Ft

Az adatopciók érvényessége a Domino SIM kártya rendelkezésre állás idejéig tart, működésük megegyezik a Domino Turbó opcióéval.

Elvileg az opciók már ma megigényelhetőek a 1777-en. "

Forrás

Mindig a pirosak kavarják fel először az állóvizet. Várom az ehhez hasonló lépéseket a nagyobb előfizetői számmal rendelkező postpaid szegmensben is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Most nem keresgélem elő őket, volt egy cikk a kiszámoló blogon, a többit nem tudom, hol olvastam.

Aktiválva van a NapiNet-em, az nem elég? :D
Akkor viszont nekem csak a Domino Most lesz az érdekes. A Surf-ben van 150 mega adatom, de nem szoktam kihasználni. Így továbbra sincs lehetőségem lejjebb vinni a költséget/jobban testre szabni az adat előfizetésem.

Nem sietek én sehova. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Egyre cifrább dolgokat olvasni más fórumokon a Domino Most aktiválásáról.

1430-on állítólag már nem hajlandóak aktiválni, átküldenek a 1777-re, ahol viszont nem lehet.
Az is érdekes, hogy az új mobilnet apciók már tegnap felkerültek a honlapra, legalábbis leírás formájában, és a Telekom app-ban is aktiválható, de a Domino Most-ról nincs hír, és most már úgy néz ki, hogy aktiválni sem lehet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdv!

Ma délután kb. 15órától nincs hálózat a nyugat nógrádi régióban(Nézsa, Alsópetény, Felsőpetény Legénd, Nógrádsáp, etc....Meglehet nézni a facebook-on mennyien panaszkodnak)! Mostanában ez egyre sűrűbben előfordul! A telefonok zöme azt írja, hogy nincs regisztrálva a hálózaton! Az lenne a kérésem, hogy a tervezett karbantartásokat(ha egyáltalán erről van szó) kérem egy sms-ben vagy más formában jelezni szíveskedjenek! Valamint a honlapjukon a különféle meghibásodásokról  a "nagyérdeműt" tájékoztatni szíveskedjenek! Mondjuk nem igazán értem, hogy erre miért kell felhívni az Önök figyelmét!

Míg tíz évvel ezelőtt a térségben a legjobb(értsd, a legjobb volt a térerő és a lefedettség)szolgáltató volt a T-mobile addigra ma sereghajtó lett a többiek mögött!

Kérem, hogy a hálózati anomáliát mielőbb szüntessék meg!

köszönettel,

Arsen

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ma kora délután óta nem működik a mobil-szolgáltatás a környéken ( Nógrádkövesd, Becske....) már többszöri ki/bekapcsolás sem segít, hiába minden próbálkozás. Jó lenne tudni, hogy miért alakult ki ez a helyzet, illetve hogy várhatóan mikor áll helyre a rend. Minden (valós) információt nagyra értékelnénk!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdv!

Ma reggel aktiváltam Domino Surf kártyámat, kértem a hölgyet, hogy ha lehet akkor egyből váltsuk is át Domino Most-ra. Feltételezem nem lehetett mert csak felsorolta a lehetőségeket ahol majd váltani tudok. Interneten nem tudtam megtenni, az automata központot hiába hívtam, ott csak 2 másik díjcsomagot ajánlottak föl de a Most nem volt köztük. Hívtam a 1430-at is, ott viszont technikai okok miatt nem tudtam senkivel beszélni. Egy kérdésem lenne: Hogy tudnám Domino Surf csomagomat Domino Most-ra Váltani? :$

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Telefonról próbáltam beállítani a Most díjcsomagot, de nem találok olyan opciót, amivel ez lehetséges lenne. Nekem még régi Domino Nap csomagom van. Próbáltam Facebook fiókkal bejelentkezve regisztrálni a csomagra, de többszöri jelszómódosítás után sem sikerült, végül is felfüggesztésre kerültem. Kérdésem, hogy most hogyan tudom aktiválni a Most csomagot? a *111# sem működik a telefonomról.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem

Díjcsomagot szeretnék váltani. Jelenleg Move S díjcsomagom van, és Next S-re szeretnék váltani. A Next S díjcsomagnál néztem hogy 2 opció van: új készülékkel együtt 7990, készülék nélkül 6490.... én októberben váltottam készüléket 19 havi részletfizetéssel.... az online felületen próbáltam díjcsomagot váltani a next s készülék nélkülire de nem engedélyezte az oldal.... mi lehet ennek az oka? Azért nem válthatok a 6490-esre mert nem rég hoztam ki új készüléket?

A hűségidőm 2018.10.10ig szól de ha jól értesültem akkor ez nem befolyásolja mert magasabb tarifájú csomagra váltanék amit elvileg kötbér nélkül megtehetek....

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Azt szeretném megkérdezni, hogy Like S díjcsomagnál, hogy kell beállítani a "0 Ft-os percdíjjal hívható 3 Telekom mobilos 
hívószám havonta 300 perc erejéig" dolgot? Mindenképp be kell menni a Telekomhoz? Erről nem mondtak semmit, amikor megkötöttem a szerződést(gondoltam itthon is be lehet állítani), ahogy arról sem, hogy a szerződés amit aláírtam 300MB netet tartalmaz (mindenhol 2GB-ot láttam) bár már ez a kisebb gondom.

Nagyon megköszönném a válaszokat! :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...