Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Smart box kép hiba


Urgamis

Kérdés

Sziasztok, 

Találkozott valaki ezzel a hibajelenséggel smart boxnál? 

A kép bekapcsolás után 5-10 perc elteltével random időközönként elváltozik ilyen színűre.  A smartbox nem meleg nincs bezárva semmibe, kb 2 hetes a készülék és az első naptól fogva produkálja a hibát. 

Ki/be kapcsolás után helyre áll a kép színe, de egy idő után ismételten elváltozik. Hibás lehet a smart box alaplapja? Több HDMI kábellel próbáltam, nem az a gond nem is a TV-nek van baja, mivel egy időben hdmi-vel egy PC is rá van kötve a tv-re és átkapcsolva ott jó a kép. ODg1NTE0.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Urgamis
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Üdv,

Köszönöm a választ, esetleg kérhetnék egy forrást vagy információt amiből erre a megállapításra jutottál?

Esetleg van/volt a Sony -n kívül más gyártónak is ilyen kompatibilitási hiba miatt visszajelzés? Melyik az a "néhány Sony TV" amelyeket érint a hiba?

Nyilván elfogadom a választ, lehet ez is egy hiba opció, de szeretnék kizárni minden dolgot, és nem arra a megoldásra jutni, hogy csak a tv csere segítene.

Ki/Be kapcsolás után miért áll vissza a szín? Ha tényleg nem kompatibilis valami, akkor állandónak kéne lenni a hibának? Mivel nem folyamatosan ilyen a kép csak gondol egyet és átvált ilyen színűre így kicsit gyanús, hogy nem feltétlen a Tv miatt van a gond. Főleg azóta hogy volt rá példa, hogy magától visszaállt a normál színre...hirtelen mégis kompatibilis lett? :D

Mellékesen, a modemmel együtt volt cserélve a régi set top box, a mostani androidos smart boxra, és a modem szintén néha gondol egyet és újraindul....pedig az áram ellátás folyamatos, egyébként optikai kábellel jön be a jel.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...