Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1
Ekkor: 2017. 02. 05. at 8:52, Roli82 írta:

2017. Február 1-jét követő megrendelés esetén az első merevlemezes set top box bérleti díja 1.550 Ft-ról 1.100 Ft-ra csökken!

2017. Április 1.-től

Megszüntetésre kerül a SAT TV  2. és 3. merevlemezes set top box bérbevételének lehetőségét új megrendelés esetén.

Üdv.!
2 napja váltottam interaktív SAT Tv-ről "új" SAT-ra. Amíg interaktív csomagban voltam, mindkét boxon ment a felvétel opció (egy HDD-s és egy sima+külső winchester). Azt az információt kaptam személyesen és ma telefonon is, hogy csak 1 darab felvétel opciós boxot tudnak adni, a második csak sima lehet. Na most... ez nagyon nem tetszik, ugyanis ez az opció nálam a TV-zés alapja.

Érdemes próbálkoznom, hogy márpedig még egy felvétel opciós boxot szeretnék...?!
Vagy váltsak VDSL IPTV-re, 50/5-ös sávszéllel (ennyit tud elméletben és gyakorlatban is maximum a hálózat).

Köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
3 perce, ApaFia írta:

Jó gondold meg mit is szeretnél vdsl-n csak 1 HD stream van sat-on amenyi boxod van.Most pontosan milyen internet csomagod van 30/5 vagy 50/15?

Jelenleg 30/5 (Netmánia L), de beszereléskor kimérték a központból, hogy meglehetne az 50-es csomag is.
Most Magenta 1-re váltottam ráadásul, ahol a SAT miatt nem kérhetek külön nagyobb internetet (ez is érdekes számomra). Ha kérek, akkor már csak IPTV lehet.
Úgy érzem, hogy a jelenlegi hálózattal nem kell még erőltetnem ezt az IPTV dolgot. Főleg ha belegondolok az átlagos felhasználásra (2 TV FHD-ban, plusz HBO GO, plusz internetezés egyéb formái). 

Viszont az, hogy csak egy TV-n tudjuk "átugrani" a reklámokat most nagyon elkeserített. :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Nem tudom hány beltérid van. Azt megpróbálhatod, hogy egyet lemondasz, feladod postán, majd pár napra rá igényelsz másikat. Akkor hoznak egy újat. Mostanában Kaon tipusút osztogatnak előszeretettel, amin van HDMI csatlakozó. Garancia persze nincs rá, hogy HDMI-s típust kapsz.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@anonymus

Az alapcsomagra visszaváltás szerintem kötbéres. De ha jól tudom, az csak az egy hónap kapott kedvezmény lenne, ha jól tudom, ami nem olyan sok.

Ha az Inteket bármi módon elvinnék tőle, olyat vissza már biztos nem kapna, mert egy régi típus. Csak ECS...-t vagy a Kaont. Itt a környéken már mindenkinek csak ezeket viszik az újfajta univerzális távirányítóval, mindegyik HDMI-s.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Lacikaaa@ Minden ilyen előtét-kütyün, legyen az set-tp box, média player, vagy bárakármi, kell legyen olyan menü-beállítás, hogy milyen felbontású (képarány, képformátum) képjelet adjon ki a megjelenítőnek. Az is tuti, hogy ez Nálad -egy, vagy több paraméterében- nincs összhangban a megjelenítőddel. Tekintettel arra, hogy nem ismerem, sem a beltéri egységedet, sem a tv-det, sem az előfizetésedet (HD, vagy nem), sem azt a körülményt, hogy a HD előfizetés meglétét, beltéri egység firmware szinten a Telekom befolyásolja e, vagy sem, nehéz ennél többet így látatlanban mondani. Saccra, amiket eddig leírtál az 1080i volna a megfelelő kimeneti felbontás.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zygy
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
Ekkor: 11/30/2014 at 9:59, gojko írta:

Sziasztok!

SAT TV előfizetésem van, amihez Huawei EC2218SS készüléket kaptam.  A készülék belső HDD-re szépen felveszi és le is játsza a felvett műsort. Viszont hiába látom a számítógépemen hálózaton keresztül a felvett műsort (.tts fájl), a Windows Media Player nem hajlandó lejátszani.

Milyen lejátszó programmal tudnám megnézni ezeket a fájlokat?

Megpróbálhatod vlc playerrel is, de szerintem biztos titkosított a file, úgy nem lehet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
13 órája, zygy írta:

Akkor elvben minden gömbölyű. Ha a tv távirányon infót nyomsz, mit mond a tv, milyen felbontás érkezik a HDMI bemenetén?

hát annyit ir hogy 576p formátum széles képernyő digitális sztereó meg mittudom én mi.. de mondom a képpel a tv nincs baj, itt a boxxal lesz valami. mert akkor a tvn is széthuzná nem? nem csak a menüt meg a csatorna lista meg midnen amit a box távirányitón nyomnék.. :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
3 perce, Lacikaaa írta:

hát annyit ir hogy 576p formátum 

Na itt van a bibi!!! A beltéri kimenetét vagy TE nem kapcsoltad át 1080i-re, ez esetben user-error, vagy az az átok doboz nem hajlandó ezt végrehajtani, ez esetben dobozhiba. A scartot húzzad ki a beltériből! Hátha az zavarja össze. Ha ez nem oldja meg, akkor próbáljad meg először 720P-re tenni a beltérit, nézzed meg a tv-én, hogy sikerült-e, ha sikerült, akkor a beltérit állítsad 1080i-re!

A SCART standart beállítása az SD 576P. Valahol, valamiért a beltéri még ragaszkodik ehhez. Ja... még egy kérdés.. a TV HDMI, vagy SCART bemeneten áll?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...