Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Egy hónapja új csomagot váltottam, mivel a régi hűségidőm lejárt. A mostani csomag HDMI elérést biztosít. így  a beltéri egységet lecserélték egy Kaonmedia CO1000-as típusra.  Az egyik TV-m egy régi ORION CTV 2417 M típusú kis képernyős készülék, a konyhában használja feleségem háttér TV-ként. Mióta az új beltérit felszerelték, a kép nagyon halvány, egy idő után el is tűnik. Koax bemenetről minden rendben van. Scart csatlakozót ellenőriztem, beltérit is cseréltem, kettő van a lakásban, sajnos semmi sem változott. Mivel nincs távirányítóm, a TV-n levő TV/AV átváltó sem működik, eddig evvel a gombbal tudtam váltani a régi beltérinél.

Kérdésem: Mit tegyek?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello Tonio55, az általad írtak alapján én koaxról használnám, vagy vennék egy új tévét (koaxról jó, illetve a másik tévéd mindkét beltérivel jó). hasonló vagy nagyobb, márkás, távirányítós crt tévét pár ezerért kapsz, vagy ha van helyed, már egy 60-70 centis sem több 10 ezernél...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sagem PVR set-top boxom van, és már néhány hete gyakran megakad az adás, ilyenkor a „Helyezze be a kártyát” felirat jelenik meg egy pillanatra. Többször is próbáltam kivenni és visszatenni a kártyát, és áramtalanítani a kapcsolóval. Korábban a pár perces áramtalanítás néhány hétre megoldotta a gondot, de most ez sem segít. Néha pár percig jó, de aztán megint kezdi.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: nyuszika7h
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Elég szűken írtad le a problémát így elég nehéz behatárolni, de egy pár ok

- Fejegység hiba

- egyik koax, fcsati  meghibásodott

- pl: huawei esetében egymás alá kötöttétek a 2 koax kábelt valami okból

- 2 csatorna között tudsz csak kapcsolgatni ilyenkor 2 egyidejű felvétel megy

Ha nem nyúltál semmihez és csak úgy magától jött elő akkor a legegyszerűbb a hibabejelentés.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nem hisztik el mi van most,hát h ne találgassatok ,az van mint korábban és ez ciklikusan ismétli magát minden második hónap 11-én.

Hiába reklamálsz,nem tartják be sem a 24 sem a 72 órát,aztán valahonnan előkerül egy okosabb,de az ő tudása is korlátolt vagy csak két hónapra  van kalibrálva de vajon most hol lehet,ma sem tudom a selejtezőt megnézni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello djapor96, merevlemez nélkülinél 10000 ft, merevlemezesnél 35000 ft, plusz 2000 ft a kártya és ugyanennyi a távirányító, ha az sincs meg (20. oldal itt). szóval kis "szerencsével" 12000 vagy 14000 összesen...

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
kiegészítés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud nekem segíteni. A tv távirányítóra hangolás közben rossz gombot nyomtam meg rajta és most minden gomb csak vagy be vagy csak kikapcsolja a set top boxot. Már kivettem az elemet is  belőle ,de akkor sem áll vissza alapállapotra. Mit tudok tenni vele?

Minden segítséget előre is köszönök.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

nemrég váltottam SatTvre, de nagyon megbantam...egyszerűen használhatatlan a settop box....6-11mp alatt vált...a műsorújságot már ki sem nyitom, mert csak felidegesítem magam

Tud valaki bármilyen megoldást erre?

...döbbenetes technológiai szint és elfogadhatatlanul rossz szolgáltatás, mindez a 21. században. Kártyamodul nincs, marad az elmaradott settop? Ráadásul ezért még két évig fizethetek. Köszönöm előre a segítséget!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdv jóemberek !

Ezt a levelet  küldöm el az ügyfélszolgálatnak.

Tisztelt Telekom !

Szeretnék pár észrevételt megosztani 
A Sat tv-s set-top boxal kapcsolatba , hogy felhasználóbarátabbá váljon.
Azért gondoltam erre mert nekem volt Sagem boxom aminek az évek során többször módosították a szoftverét.Nos ami most nálam van box az a Kaon media PVR-es.Hát erre aztán alaposan ráférne a módosítás és itt csak főleg azokról lesz szó amit a Sagem is tudott.
Kezdem a legfontosabbal. Egyéni csatorna sorrend.Mert ha valaki HD müsorokat néz egy csomó három számjegyü csatornát kell megjegyeznie.Az nem használja az első 9 csatorna helyet ,ugye mert az csak egy gomb . Ami ebben az esetben nincs használva .Aztán ott van az a sok üres csatorna hely , meg a sok kódolt csatorna ezeket sem lehet kizárni.
A másik fontos megoldandó dolog az , hogy lehessen előbb indítani a felvételt mint az EPG ben van. Mert az felvett műsoroknak sok esetben lemarad az eleje. Mivel nem tartják be az előírt indítási időt .Bosszantó ! A leállítást lehet állítani. 5-10 perces késleltetéssel .
A harmadik probléma , ha egy hosszabb filmet nézek és valamiért leállítom és másnap akarom folytatni nem jegyzi meg a leállítási poziciót,ezért az elejétől indul és a gyors előre tekerés is lassú max 32x -res. Több perc is lehet mire eléri az előző leállítási helyet ami ugye nem is pontos ha nem írtam fel.A Sagem ezt mind tudta.További hiba , hogy készenléti üzemmódban 10,7 Watt a fogyasztása.Az közel havi 8 KW ami ugye már van akinél számit , mert ez haszontalan pocséklás.Az ***** boxa 1Watt alatt fogyaszt .Ezeket az értékeket fogyasztás mérővel mértem.Gyors tekerés közben többször lemerevedik több másodpercre.Továbbá ha azt állítom be , hogy egy sorozat epizódjait vegye föl.Mert a menübe ilyen is van , akkor nem vesz fel semmit.A felvételt jelző led olyan halvány , hogy oda kell hajolni , hogy lássam , hogy jelez ,a Sagem meg kiírta , hogy Rec .Sok sok apró bosszantó dolog.Úgy, hogy fejlesztő urak lehetne egy kicsit felhasználó barátabbá tenni a boxot.Hogy jót is mondjak a távvezérlő a legjobb amit eddig használtam.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

A telekom mindig "megfelelő" minőségű eszközöket használ. Ez nem jó minőségűt jelent, hanem minimálisan használhatót szerintem. A stb nem most került forgalomba tehát nem kell megfelelnie az EUs kritériumoknak. A fogyasztást pedig aszf szerint te vállaltad.  A T sosem mondta hogy környezet  barát. Legalábbis nekem ezeket válaszolta az üsz. Szóval ezt bebuktuk. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

Azt hallottam, hogy a sat tv-k beltéri egységeit 1 hónapnyi nem használat után gyárilag letiltja a T (pontosabban a bennük található kártyát)

Szerintem mi otthon belefutottunk egy ilyenbe, mert 3 beltériből 2-nél letiltva üzenetet kapunk bekapcsolás után.

Ha ez igaz, akkor felháborító! Hol lehet panaszt tenni ellene? Mert rendesen fizetjük a számlát, késedelem nélkül! Akkor milyen jogon tiltanak le minket?!

Köszönöm a válaszokat előre is!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: pante
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Milyen felháborító hogy érkeznek frissítések a kártyára és x nap inaktivitás után tilt a rendszer. Összes kártyás tv szolgáltatás így működik ez nem előfizető ellen szól. Ajánlom hetente egyszer pl kapcsold be őket és nem futsz bele ilyenben többet. Ezt a tiltást most 1412 felhívásával lehet le szedni küldenek egy frissítést a kártyára. Panasszal nem élhetsz e miatt már mint élhetsz de sok értelmes nincs :) 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Én is már belefutottam ebbe, legalább is hasonlóba, de nem hívtam fel senkit, pár óra múlva "visszatért" minden, igaz az én esetemben "letiltást" nem írt ki csak azt hogy a csatorna megtekintéséhez nincs jogosultsága, aztán szép lassan jöttek vissza a csatornák.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...