Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Kedevs Mindenki!

Interaktiv sat - ot használok már kb. 2,5 éve. Ma vettem észre, hogy az extrák/alkalmazások menűpontban a you tube szolgáltatást nem tudom használni (beteg voltam így nem néztem tv-t).

 

Az alábbi hibaüzenet látható: "A rendelkezésre álló erőforrások nem teszik lehetővé a tartalom megosztását a youtube használata közben."  

Alatta Igen Mégsem Ha az igenre lépek betölti az alkalmazást, választhatok is valamit de ha el szeretném indítani (mint ahogy régen szoktam) ismét megjelenik a következő üzenet: Can not connect to youtube player - és továbbra sem működik.

Miért nem csatlakozik? Az origó alkalmazás jó, internet van. Már nincs ez a szolgáltatás? Lemaradtam valamiről? Várom segítségeteket . 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves JamesWagner és Mindenki!

 

Az Interaktív Sat TV extra funkciói között található Youtube alkalmazás hibaüzenete mögött sajnos központi probléma van. Szakértő munkatársaink már dolgoznak a javításán. A megoldásáig türelmeteket és megértéseteket kérjük!

 

 

 

Iptvre még mindig nem várható Youtube ?  Eddig müszaki okok miatt nem érkezett. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

látszólag nem sajnos :(

én még hiányolom iptv esetén az usb-re dugható pendrive támogatást és arról tartalom lejátszást, sztem tudhatná ezt is mint funkciót, nem csak yt klienset futtatni...

 

de lehet ez ösztönzés, hogy vegyél okostévét, vagy médialejátszót alternatívaként :)

 

Bezzeg ezen a téren nem egyekszik a T egységesíteni és fel húzni mind a kettőt egy magasabb szintre.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

SAT + HD (nem interaktív) tv előfizető vagyok Huawei, felvevős beltéri egységgel.A problémám az, hogy a beltéri a felvétel időzítéseket, nem mindig hajtja végre!  Magyarul nem indítja el a beprogramozott felvételt! [...]

A franc essen bele... :smileysad: nekem is ezt csinálja!
A múlt heti műsorokból beállítottam felvételre kb. 10-et, hogy megnézem majd hétvégén. Kettőt rögzített belőle...
Ennek mi az oka? Ki lehet valahogy küszöbölni? Vagy valami tipus hiba és marad a készülékcsere? Mert így nem sok értelme van ennek a felvevős STB-nek, ha csak véletlenszerűen rögzíti a műsorokat... 
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Érdekes lesz mindkettő. Fejenként még egy havidíjért. Mert ezért 3000 Ft-ot legalább elfognak kérni ha most némelyik 4-5 csatornásért elkértek 1000-1300 Forintot.

Szerintem, eddig se voltak ebben az árban életképesek a minicsomagok, azért változtatták meg.Mondjuk a T-től senki nem erősítette meg a minicsomagok csatorna listáját ,és a árait addig csak találgatunk.Így Kíváncsian várom,hogy mit hoznak ki ebből. :smileywink:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Az új csatorna kiosztásbol miért nem a Parlament-TVét aPax és az Echo-Tv csatornákat vették ki.Hiszen az nem sok mindenkit érdekel.E hejett 4db jócsatornát szüntetnek meg a családi+hd csomagban.Film+2,Filmbox.Sorozat+,és RTLclubHD.Szerintem nem csak nekem de sok mindenkinek rosszúl esik.Jó lenne ha legalább a felsoroltak közzül valamelyik megmaradna a csomagban.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
A Parlament TV t , mely Januártól P+ TV lessz valamint a Pax TV t a média törvény irja elö , hogy továbbitsák . Az Echo TV re meg még igény van mivel gazdasági hir csatorna . A kivett csatornák nem szünnek meg hanem át kerülnek az új Filmvilág mini csomagban igy bárki elöfizethet arra is akciósan . Egyedül az RTL Klub HD maradása kérdéses elvileg maradhat , ha megtudnak egyezni velük .
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Mivel ezek közösségi csatornák igy kötelezö minimum 3 at továbbitani . A P + TV meg a Telekomnak fizet a továbbitásért mivel a telekom a müholdas elosztója a csatornának . Amugy meg ne lepödjetek meg ha Január 6 . án bekerül a Hatos csatorna , D1 TV , Fix TV . Attól még hogy ti nem nézitek sokan nézik a csatornákat . Én pl egyetlen sport csatornát sem nézek és a kedvenc listámban sincsenek benne , de nem arénázok , hogy vegyék ki mert nem nézem . Tudom sokan azt is nézik . Ezért jó ha minél bövebb a csatorna választék mindenki talál magának nézni valót . Pl jöhetne a Musicmix tv , Music Channel , Hit music is . De benevezek a Filmvilág mini csonagra a Filmboxok , a Film Mania , Sundance , Bbc Entertainment ill Axn csatik miatt noh meg a Boomerang miatt .
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Internet díjcsomagom hűségideje hamarosan lejár. Ezt a számlázási felületen (Amit végre több hónap után el lehet érni) látom.

Mikor díjcsomagot szeretnék váltani (Csak netet!), kiírja hogy a korábbi díjcsomagjaim már nem elérhetők (A SAT családi HD sima és a Hoppa Telefon sem). Ekkor IP tv-t ajánl fel mekem amit nem szeretnék megrendelni, sem az Új Hoppá csomagot de csak így egyszerre engedi.

Mit lehet ilyenkor tenni. Én nem szeretnék IP TV-t sem Interaktív SAT-ot, mert Smart TV-m van és ezek a szolgáltatások nekem feleslegesek, és nem akarom az internet sávszél kárára üzemeltetni az IP TV-t. Elvileg nem sima DSL területen vagyok ahol csak 1 megabitet tudnak szolgáltatni és az IP TV is működne, de arra nem lehet hivatkozni, hogy én ezt a netsebességem kárára nem akarom igénybe venni?

A Net M-et sem akarom leváltani Új Net M-re mert abban nem 5 megabit a garantált sábszél csak az 1 megabit, hanem szeretném ugyan ezekkel a feltételekkel igénybe venni.

Erre van lehetőség?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...