Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
Szerintem benne van. Interaktiv sat neven. Mivel arban nem lenne kulonbseg, max kiepitesben. A szerelok munkalapjara ra irod, hogy te nem kerted az interaktiv resz kiepiteset es kesz, ugyan ott vagy mintha sat-ot kertel volna. Persze ha utolag meg is kered akkor vagy megcsinalod magadnak vagy fizetsz miatta.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ezt találtam a T oldalán 

 

2014. január 6-ától digitális kábel TV, IPTV, Interaktív Sat TV és Sat TV szolgáltatásunk  csatornakiosztása megváltozik, emiatt 0 óra és 6 óra között szolgáltatásaink igénybevételekor fennakadások lehetnek.

IPTV és digitális kábeltelevízió kínálatunk 2015. január 6-ától a következők szerint módosul:

Abban az esetben, ha az észlelt hiba 2014. január 9-e után is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es telefonszámon!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Jelenleg UPCD van, tehát adott a tányér, kábelezés. Viszont a max elérhető csomag nálam a 20Mbit/s (viszont ennyit nem tud SNR vagy mifene alapján, olyan 15-17 körül) ami a HD adásokhoz, és netezéshez, netán torrentezéshez már kevés, ezért jobb alternatíva a sat tv nálam.

Net hűségem meg lejár hónap végén, és megszűnik az altanet, átkerülnénk a vidanethez, ami nekem kicsit sem szimpatikus.

Más: abban tudtok segíteni, hogy amikor az Internet rendelést csinálom és nem kérek mellé semmit, az csupasz adsl ár?

Tehát Netmánia S 12 hónap hűséggel 5700Ft/hó csupasz konstrukció?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
anonymus irta:
"Igen, de csak Telekomos beltérit használhatja Upc nél meg mehet kártya is."
Ha valaki hobbibol sat-ozik ez elony, de szerintem egy csalad szorakozasa szempontjabol lenyegtelen. Ha gond van jon az, hogy keres szerelot, persze nem ingyen javitja, vidd be az eszkozt egy forgalmazohoz majd ott megnezik. En ertek is hozza, de a TV-t megsem igy oldanam (oldottam) meg.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

"Jogos érveket hoztál fel de fontosnak tartottam meg jegyezni mert nem egy és nem két ember emelte fel a hangját már hogy ő saját boxot tv-t stb akar használni."

 

Igazad van, gondolkodtam is rajta, de a második TV CRT-s, meglehet oldani persze, hogy saját box 2db, azokat összekötni és az adna jelet a második TV-hez. De ez mind plusz beruházás, egy év alatt sem jönne vissza az ára a UPCD esetén. Akkor meg minek? Nem akarok hosszú időre egy helyre elköteleződni, ki tudja mi lesz még itt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Attila70:

Hogy érted azt hogyha nem kértem az interaktív satot akkor megoldhatja az user magának? Én szintén nem kértem de ki akartam próbálni de az ethernet port bedugása után letiltott. Az IP címet meg is kapta a box a hálózaton, de semmire nem mentem vele. Újraindításkor meg pinkódot kér de ez nem az 1234 hanem valami más, nem az ami a gyerekzár funkciónál is van. Ez az ECS... box van. Ui: Az usb funkció is tiltva van
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Nálam régebben volt ilyen, akkor a következő leírást találtam az internetetn róla: 1. Ki kell kapcsolni amlészüléket és kb olyan 10-15 percig így kell hagyni. 2. Bekapcsolás után, amikor az önteszt lefutott és a készülék "magához tért", vakon a távirányítóján kell egymásután sorban benyomni ezeket. 3. Setup -> 3308 -> 2 -> 0 -> Setup 4. Ezzel meg is van, de egy újbóli kikapcsolás és bekapcsolás, vagy egy FW frissítés után ezeket ismét végig kell zongorázni.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...