Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
Az is kisség zavaros, hogy a Viasat konzorciummal miért nem tudtak normálisan megállapodni, maga a cég a műsorait Londonban szerkeszti és onna nyomják fel a műholdra. Ha mindent egy csomagban szerződnek le, akkor még kedvezményt is kapnak. Mindeki más meg tudott velük állapodni csak pont a Té nem?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nem követtem az eseményeket, csak amikor ma este le akartam adni hibaként hogy eltünt a HD csatornám, akkor szembesítettek a történtekkel. Úgy tájékoztattak, hogy átmenetileg nincsen a csomagban az RTL Klub és vissza fog kerülni a HD csomagba. Hát kíváncsi leszek rá, szerintem elég sokan örülnének neki.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Egy nappal a frissítések után:

Mint ahogy tegnap már Sanya itt mondta (tehát nem egyedi a probléma), nálam sincs Duna World HD csatorna.

Viszont a Sorozat+ a 35 programhelyen továbbra is ott van, mintha mi sem történt volna.

Illetve az MTV Live HD hangja nagyon halk a többi csatornához képest.

Ezt a 3 apró hibát vélem felfedezni.

Csak megemlítem, hogy a rendszert ma is újraindítottam, és utána is ugyanígy marad minden.

Ami még érdekes: a szüleimnél ADB beltérivel, ugyanez az előfizetésük van, és minden rendben van náluk, a szomszédban ezüst színű INTEK, minden rendben van náluk. Nekem Kaonmedia CO1000 dobozom van.

Hibára nem fogom jelenteni, mert szerintem nem itt van a gond.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@Andris 

szerintem nem akar a t a helyzeti előnyével visszaélni... nagy valószínűséggel nem akar olyan megállapodást kötni, ami a csomagok díjának emelkedésével járna + a sajtóban hónapok óta szó van arról, hogy megállapodásra törekszenek az rtl-lel. ráadásul hiába nőttek meg az igények a hd csatik irányt, még mindig jóval több ember van, akinek nincs és belátható időn belül nem is lesz hd előfizetése/készüléke. én (és a családom egy része) pl. nem nézem soha az rtl-t, a tv2-t, sőt egyik sport csatornát sem, mégsem háborgok, hogy miért vannak benne a családi csomagban meg hogy miért nem veszik figyelembe az előfizetői igényeket (mert optimista vagyok és bízom benne, hogy előbb-utóbb megvalósul az egyedi csomagok összeállítása - vagyis egy kicsit bilibe lóg a kezem

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

hát szerintem ez már tényleg nem a t-től függ. még az usa-ban sem indult el az ilyen jellegű tv szolgáltatás...

a csatikat általában csomagban (egy-két húzó csati + a slepp) adják a tv szolgáltatóknak olcsón, akik így relatív olcsón adják tovább az ügyfeleknek. de ha az előfizető egyenként állítja össze magának a saját csomagját (és ilyenkor mindenki a prémium csatornákat választaná szerintem),  az sokkal többe is kerülhet, mint a szolgáltató által kínált x csatis csomag. de erről több cikk is született már, még magyarul is.

talán egyszer majd lesz vmi forradalmi változás (pl. a netflix eltejedése), mint a zeneiparban (spotify és deezer) és akkor... 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Az hogy nem tudtak meállapodni, nem csak a T-n múlott. Az Rtl klub nagy pénzeket kér. Előfizetőssé akarta tenni magát már régen, mikor reklámokból áll a műsora és nézhetetlen olcsó reality sorozatokból, amikbe befektetni sem kell, mert sok magamutogató tehetségtelen barbi baba és izomagy szinte ingyen baromkodik színészetnek csúfolva azt amit csinálnak. Ott maradt az egyes helyen. Legyen ennyi elég. Éppen eleget sírt az RTL, hogy ha elteszik az egyes sorszámról, akkor a nézők miközben odaléptetnek az ő programszámukra, leragadhatnak más csatornáknál. Na ezért a legnézettebb az Rtl klub. Mert minden szolgáltatónál az első helyre tették. Próbáljuk ki, tegyék a 100. helyre. Kíváncsi leszek mekkora lesz a nézettsége.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

És ha megeggyeztek volna és azt mondaná a T, hogy emelkedik az előfizetési díj? Akkor azért lenne sápitozás. Sajnos még mindig nem tudunk örülni semminek. Csak a rosszat látjuk mindenbe! Én például örülök, hogy HD-ben jön pl. a Nat WILD. Jobban kihasználja a HD-t, mint például a stúdiókban rögzített szappanoperák. Nézzetek körül és látni fogjátok, hogy több pozitívum van, mint negatívum.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nézd, az RTL-t nem kell sajnálni. Ahol ennyi reklám megy és néhány kigyúrt buta jancsi milliókat keres, ott ne sírjon senki, hogy adóznia kell. Rúgják ki a sok úgynevezett való világos "sztárocskát", s máris lesz pénz mindenre. Még talán nézhető műsorokra is. Amikor milliárdos nyeresége volt a csatornának, nem panaszkodott.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

érvelésed ott sántít, hogy mint előfizetőt totál nem érdekel a telekom és az rtl kölcsönös szaglászása egymásnál, én mint előfizető azt látom, hogy ami eddig volt most nincs (igazán le lehetne már akadni arról ki mit néz, milyen a műsor, ahány ház annyi szokás, ha rtl-t néz azt teszi senkinek semmi joga belugatni, kultúrális szempontból), helyette kaptunk más hd csatit amit ugyan nem kértem, de hát ez van.(értsd: rtl hd volt most nincs, kaptunk mást helyette ami remek csak aki eddig nézte az most nincs kisegítve hogy van más). A lényeg hogy elvettek valamit amitől nem lett olcsóbb a havi díj.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Pont erről van szó, amit írsz. Neked hiányzik az a csati, másnak nem. Sajnos nem kerülhető meg az a kérdéskör, hogy mindenkit más érdekel és mindenki mást látna a csomagban szívesen. Előfizetők tartják fenn a szolgáltatót. De mivel sokfélék vagyunk, nem igazán létezik olyan megoldás, amivel mindenki elégedett lenne. Egy szolgáltató sem képes tökéletes lenni. A "szaglászás" pedig valóban a két tárgyaló félre tartozik.  Rtl klub van. Max nem HD-ben. De vígasztaljon hogy lett helyette cool Hd, és film+ hd. Mindegyik RTL érdekeltség, továbbá az RTL klub ismétlőcsatornája is az RTL2 is van hd-ben. És mint olvastam még nem biztos hogy nem tér vissza az RTL hd. Kívánom neked, hogy mielőbb tegyék vissza. Talán akkor szebben indul az éved.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

"De vígasztaljon hogy lett helyette cool Hd, és film+ hd. Mindegyik RTL érdekeltség, továbbá az RTL klub ismétlőcsatornája is az RTL2 is van hd-ben."

 

pont ezt írtam, hogy egy gerinc csatorna helyett kaptunk egy rakat tematikus ismétlőt. Valahol írtam példának, hogy ez az érvelés olyan mintha a korházba véletlen levágnák egyik lábad, de varnának egy plusz fület a homlokodra.... ergo jól jártál mert pluszban vagy:D bár nem kérted :D

 

Nehezen tudom elmagyarázni egy idős embernek, hogy ahová eddig a hd miatt kapcsolt mátol nincs, de van más helyette amit ugyan sose néz :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...