Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1

Sziasztok,egy kis segitségre lenne szükségem!

Müholdas tv-m van.

Lecseréltem a scart kábeleket HDMI-re, össze dugtam, a kép a hang maga szép is csak amikor belépnék a set top box menüjébe akkor valami irtózatos nagy felbontásban jön az ki és semmit nem látni hiába is próbálnék bármit,mi lehet a hiba? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
1 órája, donkarlos írta:

Köszönöm a választ ,eddig eljutottam én is . Jelenleg a 4:3 képpel sikerült teljes képet beállítani , de alul (meg godolom felül is ) levág a képből . Nem látszik a feliratozás egy része . A 16:9 nem jött még össze . A HDMI cstlakozást  sem sikerült még behozni  .

 

 

 

A tv-ben is be  van állítva a 16:9?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello @Lacikaaa, ha nem te rendelted (Mt azonosítóddal és a jelszavaddal meg tudod nézni a Té honlapján vagy a Telekom appban), akkor kb. az első frissítésig vagy amíg nem reklamálsz miatta a Ténél. mindenesetre azt javaslom, hogy ne késlekedj, vegyél elő pattogatott kukoricát és üccsit, amíg van mihez :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
5 órája, Lacikaaa írta:

...... de hol találok infót hogy mikor lesz valami jo csatornakiosztás az ünnepekkor? :)

En ilyeneket most mar nem ugen varok, hiszen a szuper csaladiHD csomaggal szinte minden csatorna elerheto. A csaladi es a csaladiHD csomagok arai pedig szinte a szuper csomag araval egyenlo. Ebbol meg az jon le, hogy a Telekomnak a feljebb valtas reklamja akar koltsegesebb is lehet a remelt beveteltol. Most mar az efik gondoljak ugy, hogy reklam nelkul valtdanak. CsaladiHD es a Szuper csaladiHD ara kozott a kulonbsag elenyeszo, januartol meg megkissebb szinte egyforma lesz. Akinek meg van net is mellette az januartol eszre sem venne a csomagvaltas dijat, hiszen a net afaja meg lejjebb megy.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia!

Nálam IPTV van ugyan, de lehet hogy van azért hasonlóság. Én egy minihifivel működtetem a hangot, nem egyértelmű hogy nálad miként van, de írtad hogy a tévé hangszóróján jó.

Én a beltéri egységben (menüből) a Térhangzás nevű beállítást használom, mert szerintem jobb a hangzása. A beltéri hangerejét a maximumra állítottam, ez nálam a 25-ös szint. A hangerőt pedig a minihifin szabályozom, szükség szerint. A beltéri és a tévé nálam is HDMI-vel van összekötve. Megjegyzem a tévéken szokott lenni valamilyen hangerő kiegyenlítés funkció, ez a saját hangszóróival működik is, de kimenet esetén nem.

Én azt figyeltem meg, hogy a HD csatornák más hangrendszerrel jönnek, mint az SD-k. Talán emiatt van hogy a HD csatornák hangerejét a beltéri saját szabályozójával nem lehet változtatni, azaz a 0 esetén nem szól, 1-től felfelé pedig teljes hangerővel. Az SD csatornák esetén viszont hatékony a szabályozás, így például közepesre vett hangerőn ugyanolyan eltérő lesz a hangerő a váltásnál, mint nálad. Tehát csak akkor fog minden fajta csatorna kb. azonos hangerővel szólni, ha feltekerem a 25-ig.. A Telekom szerint ez így jó, szerintem nem, de ehhez én kicsi vagyok :(.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
51 perce, IVGG írta:

Ez elég gyors volt. És miért nem?

Tőlünk nyugatabbra akkor miért nem kell STB a SAT szolgáltatáshoz (pl. Sky)?

Szerintem a Telekomnak is megérné, hiszen nem kellene ennyi STB-t kihelyeznie.

1, mert elllopod areszkessetekbetörőket ha fel tudod venni tvvel , és nem veszed meg a méregdrága felvevős boxot.
2, akkor támogatni kell 1miilió féle tv-t és conax modult, ami vagy működni fog vagy nem
3 csak, mert megteheti és nem veszt vele felhasználót

 


 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia

HA SAT szolgáltatásról van, szó akkor próbáld ki a kártyát kivenni  visszatenni. Ha az nem segít, még megpróbálkozhat a gyári beállítással is esetleg. Ha egyikse segít akkor a 1412 4/2 alatt tudnak rá frissítést küldeni csak a box és a kártya számát érdemes nekik közbe lediktálni  hogy a frissítés nem segít, akkor tudják megnézni, hogy jólvan e párosítva.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...