Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 3

Sziasztok!

SAT TV előfizetésem van, amihez Huawei EC2218SS készüléket kaptam.  A készülék belső HDD-re szépen felveszi és le is játsza a felvett műsort. Viszont hiába látom a számítógépemen hálózaton keresztül a felvett műsort (.tts fájl), a Windows Media Player nem hajlandó lejátszani.

Milyen lejátszó programmal tudnám megnézni ezeket a fájlokat?

Ha jól tudom,csak a stb-vel lehet lejátszani.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

@ApaFia, mivel ez itt a szabályzat (és többek, vmint a modi tájékoztatása) szerint nem ügyfélszolgálati csatorna, ne várj ilyet :)

Örülj neki, hogy @Roli26 ilyen rendes és idezúzza nekünk az infókat és nem kell a honlapot bújni folyton :)

Szabályzat ide vagy oda ma már 12.04 van azért kiírhatták volna ide 12.01. Nem akarom én,hogy egy héttel előbb tudjunk róla,de lagalább mikor érvényes akkor legyünk már naprakészek.Örülök neki és meg is köszönm még egyszer Roli26-nak a infókat én csak egy kicsi aktívabb részvétel kérek a T részéről. :smileywink:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Öröm és boldogság, ma felszerelték nálam az interaktív SAT TV szolgáltatást, de....

 

Sajnos fél nap elteltével az egyik boxon (Huawei EC2208S) egy parabola antenna kis piros X-el áthúzva jelent meg! A menübe belátogatva a jelszint: 0% Jel/Zaj viszony: 80% A többi 2 boxon a jelszint 60% körüli, a jel/zaj viszony szintén 80%

 

A kollégák a megbeszélt 14:00 helyett 16:00-ra értek ki. Gyorsan feldobták a boxokat, és már ott sem voltak. Még nem jelentettem be hibára, mert este van... kérdésem, hogy nem kellett volna mondjuk megmérniük a parabolámat? Már 5 éve fent van a fejegység is, senki sem nyúlt hozzá.

 

Leellenőriztem a koax kábelt, a boxot is ujraindítottam, de ezek nem oldották meg a bajt. Tippetek van?

Cseréld ki a boxot ha a másiknál is nincs jel akkor kábel vagy fej probléma ,ha a másik boxon viszont van jel akkor box hibás.Nincs toldva valahol a kábel? Az egyik ismerősömnél jártunk úgy, hogy toldva vol a kábek és szétcsúszott,kellet egy kis idő mire megtalátuk a hiba okát. :smileywink:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
22 perce, Peeeet írta:

Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a jelenlegi csak analóg (Scart) kimenetű beltériket ki tudom cseréltetni HDMI kimenetűekre? Már mindegyik helyiségben lapostv van, "egészségesebb" lenne HDMI-ről használni őket, már csak a HD adások miatt is. Csak be kell jelenteni 1412-n hibabejelentésként, vagy mi a menete?

Köszi!

Üdv! Ha családi+HD  előfizetésed van akkor mindegyik stb-nek HDMI stb kell hogy legyen.1412 orvosolja. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

" Csatornakiosztás-változás

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a médiaszolgáltatókkal kötött szerződés alapján illetve az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárta miatt 2017. január 3-ától megváltozik tv-szolgáltatásaink csatornakiosztása .
Az új programkínálatot 2016. január 3-ától biztosítjuk, melyet követően a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek.

Fontos, hogy a Sat TV / Interaktív SAT TV szolgáltatás esetén a csatornakiosztás változás miatt 2017.01.03. 00:00-08:00 között szolgáltatás kiesés lehetséges. Kérjük, ebben az időszakban ne indítsa újra set top box-ot (beltéri vevőegységet). Amennyiben 8 óra után sem áll helyre a szolgáltatás az újraindítás elvégezhető.

A főbb változások az alábbiak:

Sat TV, Interaktív Sat TV:

  • a Családi, csomagból az Alap csomagba kerül át a Sport 1.
  • a Családi Családi+HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a Fix.tv, a Fit HD (SD), a Hatoscsatorna, a Bónum, a SportM,  a Humor+, a Spíler TV és a CHILI
  • a Családi+HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY HD, Duna World HD, az ATV HD és a Travel HD, kikerül a National Geographic Channel HD és a National Geographic Wild HD.
  • a Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a VH 1, a Filmbox, a FEM3, a Zenebutik, az Izaura TV és a KIWI, kikerül az MTV Hits és a Filmbox Prémium
  • Szuper Családi HD csomagból a Családi csomagba kerül át a Travel.
  • A Nagyvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a FEM3, a Zenebutik és a VH 1, kikerül a Viasat Nature/History HD, az MTV Hits, a Travel  és a SkyNews.
  • a Filmvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, a KIWI és az Izaura, kikerül a Baby TV és a Filmbox Prémium
  • a Globe kiegészítő minicsomagból kikerül a Viasat Nature/History HD
  • a Kids kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül KIWI, kikerül a Baby TV
  • a Speak! kiegészítő minicsomagból kikerül a SkyNews

Amennyiben bármilyen hibát észlelnek, kérjük, indítsák újra vevőegységeiket, melynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek.Továbbá szeretnénk tájékoztatni, hogy a változás következtében elektronikus műsorújságunk csatornakiosztása is megváltozik, illetve  sajnos „kedvenc csatornáinak” listája is törlődik, így azokat újra be kell állítania. Ezt pár gombnyomással megteheti távirányítója segítségével, melyhez részletes leírást a szolgáltatáshoz kapott használati útmutatójában talál.

A kellemetlenségekért elnézést kérünk és köszönjük megértésüket! "

Forrás

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
pontosítás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
14 perce, Tomicsek írta:

Üdv.!
2 napja váltottam interaktív SAT Tv-ről "új" SAT-ra. Amíg interaktív csomagban voltam, mindkét boxon ment a felvétel opció (egy HDD-s és egy sima+külső winchester). Azt az információt kaptam személyesen és ma telefonon is, hogy csak 1 darab felvétel opciós boxot tudnak adni, a második csak sima lehet. Na most... ez nagyon nem tetszik, ugyanis ez az opció nálam a TV-zés alapja.

Érdemes próbálkoznom, hogy márpedig még egy felvétel opciós boxot szeretnék...?!
Vagy váltsak VDSL IPTV-re, 50/5-ös sávszéllel (ennyit tud elméletben és gyakorlatban is maximum a hálózat).

Köszönöm!

Jó gondold meg mit is szeretnél vdsl-n csak 1 HD stream van sat-on amenyi boxod van.Most pontosan milyen internet csomagod van 30/5 vagy 50/15?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
1 órája, btz írta:

Nem tudom hány beltérid van. Azt megpróbálhatod, hogy egyet lemondasz, feladod postán, majd pár napra rá igényelsz másikat. Akkor hoznak egy újat. Mostanában Kaon tipusút osztogatnak előszeretettel, amin van HDMI csatlakozó. Garancia persze nincs rá, hogy HDMI-s típust kapsz.

Ha megrendeli a családi+hd-t kihozzák a boxot majd le mondja és marad a box ? Ez mennyire járható út ?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
1 órája, Lacikaaa írta:

de am mi ezaz 576 ?? 

A megjelenített képernyősorok számát fejezi ki. Az 576 sor = DVD minőség. Szokták még SD-nek is mondani, ami small definiton rövidítése és kis felbontásra utal. A HD rövidítés ennek a párja, ami a high definition rövidítése. Ennek a szabványos sorfelbontása 720, vagy 1080 sor. 

Magyarul jelenleg a HD-és kütyűiddel jelenleg NEM HD-ét, hanem SD felbontást nézel, aminek részletgazdagsága jóval kisebb, azaz a kép minősége relatíve rosssz!

A szám utáni "p", vagy "i" arra utal, hogy teli soros egy képkocka, vagy váltott soros (egy képkocka fél felbontású, de rögtön érkezik a kép hiányzó fele és alig veszed észre a vibrálást).

A Te boxod gyanúsan beragadt 576ba! Hívjad fel a T.-ét és mond meg, hogy a beltéri kimenete 1080non áll, a tvéd meg 576-ot lát!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...