Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Nála már van hgw oda lett / lesz bekötve a box, de ez nem mindenkinél van hogy jaaj van még szabad x portom ahova köthetem a boxokat. 

Az a bizonyos új kábel nekem kicsit fura, soha nem halottam még ilyet mindig csak boxot utp vel beköt majd beregisztrál azt kész van. Azt tudom náa el képzelni a leírtakból hogy a Telekom valamiért akar még egy vonalat adni neki ha így van én nem ellenezném csinálják csak nyugodtan legalább akkor net sebessége meg marad.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Igen jeleztem, illetve kérdeztem is, hogy nem elég ha csatlakoztatom a HGW-ből az internetet, erre volt a válasz az „új kábel behúzás”.

 De nekem már a telefonáláskor is az volt az érzésem, hogy a kiscsajnak az ügyfélszolgálaton fogalma nem volt, hogy miről is beszél, csak bediktálta nekem az elé rakott szöveget!

 

Már csak azért is furcsa a történet, mert az első telefonálásom alkalmával - ami a beltéri csere után egy órával történt – egy szót nem szóltak új kábelről, vagy bármilyen más beállítás hiányáról! Akkor csak annyit mondtak, hogy még biztos nem aktiválták, de minden bizonnyal hamarosan megtörténik. Ezután meg is kaptam az aktiválásról az sms-t, de ettől csak a HD csatornák lettek elérhetőek, ha csatlakoztattam az utp kábelt pin kódot kért.

Próbálkozom még, hátha kapcsolnak valakit aki érti is, hogy miről van szó.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

 

A következő problémám van, hátha valaki már találkozott vele. Interaktív Sat előfizetés, 3 Hülyewej box amiből az egyik PWR-es. Hálózatba kötve ahogy kell, minden tökéletes, majd az egyik box kuka lett, csrélték egy Kaonmedia CO1000-re. itt kezdődnek a gondjaim.

Az USB-n eddig használt 32 GB-os pendrive-t nem hajlandó megformázni, korábban a Huawei simán kezelte, ment rajta a timeshift és a felvétel is.

Ezen kívül a Huawei látta a PWR-es boxon felvett műsorokat, a Kaon nem.

Találkozott már valaki hasonlóval?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ismét telefonáltam…, úgy tűnik hiába erőlködöm ezen, szerelő nélkül nem fogják aktiválni!

 

Ami most már rohadtúl bosszant, hogy ismét megkaptam az „új kábel behúzása” kifogást, hiába mondom, hogy van HGW, meg kábelem is, és bedugni sem okoz gondot! Mindig oda lyukadunk ki, hogy kell a szerelő, de a kérdésemre, hogy minek, arra mindig kitérő választ kapok. Ez most tényleg akkora nagy titok, hogy mit állít be a szerelő?! Vagy csak arról van szó, hogy ez a bevett gyakorlat, és még ha megoldható is lenne akkor sem térnek el az eljárástól.

 

Őszintén szólva nem is igazán érdekel, illetve nincs is igazán szükségem arra, hogy interaktív legyen a SAT TV-m, de már úgy vagyok vele mint kutya a gumicsonttal, addig húzkodták előttem míg ráharaptam és már akkor is kell ha lényegében nem ér semmit!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

hát én fel nem mászok majd leolvad és kész addig nem nézem!

Te tudod, de akkor ne írj ide hogy elment a jel ,ert te is tudod mi a megoldás rá, és ennek ellenére nem teszel érte semmit.

 

Igen, számít az időjárás, lentebb/korábban már ment róla egy kis eszmecsere.

Egyébként tényleg magad is letakaríthatod, de ha nekiállsz, nagyon vigyázz, hogy ne légy "lendületes" és ne állítsd el a fejet, vagy magát a tányért, nehogy aztán azért ne legyen vételed.

Hideg időt mondanak erre a hétre, szóval nem biztos, hogy hamar olvad majd :) (ha már elolvadt és tudod nézni, akkor reméljük minden ok:))

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

értem a csíziót és hogy a sugárzás hogyan megy és TP-k hogyan funkcionálnak, szóval nyugodtan hidd el, hogy le lehet a jelet rontani

amit tapasztaltam az nem ennél a szolgáltatónál volrt (és már évekkel ezelőtt azóta nem sakkoznak ilyennel)

 

 

 

fogalmazzátok meg úgy, hopgy az időjárás a vételt befolyásolja és akkor tisztább lesz a mondanivaló...

a "minőség" valóban kvázi állandó köszönhetően hogy a jel számpkból áll össze (bár láttam mér olyat máshol, hogy direkt lerontott jellel több adót toltak ugyanazon a frekvencián, de ez lényegtelen, csak gondoltam megosztom :)), sok szakportál is beviszi az olvasókat az erdőbe, illetve félreérthetően fogalmaznak

Pontosabban az extrém időjárási helyzetek valóban befolyásolhatják a stabilitást....

Direkt "lerontott " jel nincs.Van olyan hogy egy TP több adót is adnak, DE dinamikus sávszélességet használa a Telekom tehát ahova több sávszélesség kel(több mozgás, nagyobb felbontás stb) akkor oda írányít több sávszélességet.Tehát ha az egyik csatornán mondjuk megy egy monoszkóp, a másikon pedíg klippek akkor értelem szerűen a klippekhez irányítt több sávszélességet.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

winer írta:

nálam a hülyewei box latja a pwr-es szintén huawei-t, ill a felvételeit és le is tudom játszani

 

Na és ezt hogy hoztad össze?

Laírhatnád, mert erre eddig semmilyen lehetőséget nem találtam.

 

Bár épp arra várok, hogy lecseréljék a Huawei beltérimet egy Kaon-ra, mert a Huawei csak akkor vesz fel, ha éppen olyan kedve van ... 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
"Az érdekes az, h nálam a hülyewei box latjs a pwr-es szintén huawei-t, ill a felvételeit és le id tudom játszani. Ellenben a harmadik box amit kaonra cseréltek semmit nem lát"

Ez csak akkor mukodik, ha azonos tipusuak. Tehat mind kaon vagy mind huawei. Nem szabad keverni oket, mert az eredmenye az amit irtal.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...