Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Roli82

Kérdés

  • Válaszok 962
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Nem kell hozzá felvétel opció, elég ha rádugja, viszont nem mindegy, hogy milyen eszközt. a Pendrive-okkal baj van (jópárat nem is lát), az ajánlott a merevlemez. Normális esetben rádugás után rákérdez, hogy formázhatja-e. Különben nem NTFS-t fog rátenni, hanem ha jól emléxem EXT3-at. 

 

Csak az olyan boxokban fogja elmenteni oda a téka tartalmakat, amelyekben nincs belső merevlemez, ilyen a kicsi Caon. 

Maga a mentés pedig a "lekérem" menüvel lehtséges, ezesetben letöltni és onnan nézheted.

 

Ha viszont rendelsz hozzá felvétel opciót, akkor le fogják cserélni belső merevlemezesre, amire meg hiába dugsz rá külső vinyót, onnan csak média tartalmakat tudsz majd lejátszani. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nekem részben ilyen okból cserélték Kaonra. Volt, hogy  6mp is eltelt mire reagált a gombnyomásra. Mellette még előfordult olyan, hogy kicsit akadozott az adás. Mondta a szerelő hogy elég gyenge a huawei box, sok panasz van rájuk. Gondolom szerelőtől is függ, hogy cseréli-e másik típusra, nekem szerencsém volt. Kaonnal eddig semmi gondom. Persze itt sem reagál azonnal a gombnyomásra, de sokkal gyorsabb mint a huawei.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szép napot!
Sat-TV alap csomagunk van. Megoldaható-e STB kiiktatása a lapos tv kártyaolvasójába dugott Conax kártyával? Illetve a T-Home-nál lehetséges-e az STB cseréje egy újabb kivitelű HDMI csatlakozós verzióra, mert a régi csak Scart csatlakozó van, amit nem kedvelek.

A Telekom Sat TV szolgáltatása kizárólag a Telekom álltal biztosított Set top box segítségével érhető el.

Beltéri csere természetesen lehetséges, amennyiben előfizetsz a SAT Családi+HD csomagra és kéred az erre alkalmas készülék telepítését, vagy olyan csomagra fizetsz elő amiben van hd tartalom is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdv Emberek !

Nekem is Kaonmedia boxom lett. Nem vagyok tőle hasra esve,sőt összeségében elégedetlen.Ami jó az a távezérlője,a TV-t is lehet vele állitani .A gyorsasága megfelelő.És ennyi. Nincs csatorna sorrend állítási lehetőség ,EPG-ből a felvételt nem lehet előbb inditani,így sokszor lemarad az eleje a felvételnek,ha egész hétre programozom manuálisan a felvételt nem indúl el,nem veszi fel a műsort.A felvételt jelző led olyan halvány, hogy oda kell hajolni , hogy lásd vesz-e fel.Az óra meg tul fényes ,azért fogyaszt 10 Wattot kikapcsolt állapotban is.Ez havi 7 KW. A többi box is igy fogyaszt.Kivéve a *** Satos boxa az 1 Watt alatt van .Kevés a 32X gyorstekerési sebesség is. Az ócska Sagem 300X-an is tekert. Ha egy hosszabb filmet nézel és leállítod , legközelebb nem emlékszik hol ált meg , lehet előről tekerni . Nekem a  Sagem jobban beillet a használotomba.Még azokkal a hibákkal ami volt is neki.

KAONT PVR-est cserélek SAGEM PVR-esre.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

A huaweinek nagyon véres a torka! :smileysad: lassan reagál a távírányítóra, az adás működés közben többször akad, képes standy állapotban megfagyni, gondjai vannak a felvétel időzítéssel (2-3 naponta újra kell indítani, mert elfelejti, hogy fel kellene vennie; megzavaradok és befejei a felvételt, ha a műsor átcsúszik a következő napra). kedvenc listánál nem tudja a csatorna alatt megjeleníteni a csatornához tartozó epg-t, hanem az eredeti csatornalista sorrendjében adja be az epg-t, HD csatornák alatt nem működik a PIP, mert  huawei erőforrás hiányára hivatkozik.

Szerencsére megszabadultam tőle, és kaptam egy felvevős kaont. Ha nem cserélik a hűségem lejártával szolgáltatót váltottam volna, mert úgy gondolom nekem nem kell pénzért kínlódni a szolgáltó set top box-ával. A T is jobban tenné, ha nem olxsó bovlit sóza az efik javára, hanem időt nem sajnálva tesztelné a szolgáltatói dobozokat az efiknek való átadás előtt. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...