Ugrás a tartalomhoz
  • 0

HD adás


jani44

Kérdés

  • Válaszok 248
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 0
A sat tv-nek az elején volt egy jelentős felfutása. Szerintem viszont nem fogják megszüntetni, mert a sok helyen csak ADSL mellett az IPTV-vel szemben jobb alternatíva, lásd a saját példámat, indítottam a kettőt összehasonlító új topikot. A fórumról pedig annyit, hogy ha igazán corporate, vállalati fórum lenne, akkor lennének dedikált csatornák az egyedi ügyintézésre. Erre külföldi, elsősorban amerikai cégeknél már láttam példát.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hát most erre nem tudok mit mondani hd csatornára érkezett válasz érdemben.

 

Sat tv létesítését  ott fogja maximum abba hagyni a T ahol vezetéken nem megy rendesen az iptv. De ahol van optika vagy koax ott szerintem arra tolják inkább a népet.

 

Anya cégtől készül át venni egy modellt az itthoni Telekom, amennyiben  rá bólint az Mt és használható is megint egy változáson megy át a fórum. Előfizetőknek való segítség nyújtás terén.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

De igen fordítva gondoltam köszi! Ez még nem tisztázott vagy én nem tudok róla, két opció lehetséges választ kapj hogy mért nincs egy hete interneted vagy segítséget is hogy mi után írsz ide esetleg legyen valaki aki után jár foglakozik vele és  fel pörgeti a dolgokat. Mind kettőre látok esélyt remélhetőleg még idén kiderül.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Igazából szerintem csak azért nem teszik be a HDt, hogy mindenképp fizetned kelljen a STB bérleti díjat. 

 

Ha bele kéne tenni kisebb csomagokba is a HD adást, akkor az összes SD BOXot cserélni kéne ingyen HDre, hiszen hivatalosan csak STBal fogható az adás és a teljes SD STB készletet gyakorlatilag selejtezni kéne, hiszen mindenkinek kötelező lenne biztosítani az MTVA HD csatornákat.

 

Ha pedig azt mondja, hogy CAM-al nézhető, akkor ugyan nem kell kiszállítani x db HD STBot, de elbukják az STB bérleti díjakat. 

 

Szóval mindenhogy buknának jelentős pénzösszegeket, ha DVB-Cn alapból HDt kéne adni. Ezért húzzák az időt. Aztán majd a felügyeleti szervük eldönti, hogy mi legyen.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

I

Szóval mindenhogy buknának jelentős pénzösszegeket, ha DVB-Cn alapból HDt kéne adni. 

 Igem pár éve azért váltottam iptvre mert ott igyen járt a hdmi. Sajnos a T mindig elbukja ezt a legolcsóbb hadrver takarékoskodást meg a saját firmware fejlesztést.  De kibírja a mi pénzünkből a veszteséget. Kisebb szolgáltatók ezét futtatnak jobb eszközöket és nyitott szabványon elepuló fejlesztéseket .

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia

 

chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/http://www.telekom.hu/static-th/sw/file/Interaktiv_Sat_TV_kezelesi_EC2218SS_EC2208S.pdf

szerint van hdmi kimenete, de a logout fórum sokat segíthet a minőség meghatározásában:

 

http://logout.hu/tema/re_rebugra_t-home_interaktiv_sat-tv_huawei_ec2208/hsz_1-50.html

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ma kaptam választ az NMHHtól, a HD ügyben adott válaszuk az alábbi:

 

Az Mttv. vonatkozó 74.§–a 2015. július 1-i hatállyal az alábbiak szerint módosult:
„74.§ (1b) A 73. § (2) bekezdésében meghatározott azon műsorterjesztő, amely egy adott átviteli rendszeren HD minőségben is továbbít audiovizuális médiaszolgáltatást, köteles azon az átviteli rendszeren a közszolgálati médiaszolgáltató (1) és az (1a) bekezdés szerinti audiovizuális médiaszolgáltatásait, az (1) bekezdésben meghatározott feltételekkel, HD minőségben továbbítani.

A hivatkozott bekezdés alapján tehát abban az esetben köteles a szolgáltató HD minőségben továbbítani a közszolgálati audiovizuális médiaszolgáltatásokat, ha az adott rendszeren más HD minőségű médiaszolgáltatást is továbbít az előfizetőnek.

 

Nos, ettől sajnos nem lettem boldogabb.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nem helyezkedik szembe senki senkivel.

Az MTVA nem ért egyet azzal, hogy egyes szolgáltatók nem az alapcsomagban adják a HD változatokat, ezért az NMHH-hoz fordult, hogy folytassanak hatósági vizsgálatot ezekkel a szolgáltatókkal szemben. Ezután lesz az egésznek hivatalos eredménye. De erre nyilván várni kell.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hát  kinlódás volt a F1 mai adásának a  közvetitése az IPTV koaxon, borzalmas pixeles széteső képek, gyalázatos volt. A vizilabda mérkőzések is hasonló pixeles minőségben jönnek. Bejelentsem hibának?

Átkapcsoltam a 4 betüs Román adóra csodálatos képet adtak, adnak.:smileyvery-happy:

A versenyeny nagyon jó volt, végre egy remek futam.  :smileyvery-happy:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...