Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Szoftverfrissítés


Dina

Kérdés

Ajánlott posztok

  • 0

Samsungnál típuson belül is rengeteg modellszám van, mindegyikre külön kiadni a szoftvert sajnos időbe telik. Hogy mikor melyikre jelenik meg, ez ugye a gyártótól és a szolgáltatótól is függ. Pl. Galaxy S6 Edge-nél a Samsung kiadott egy hibajavítást az Android 5.0.1-hez, amelyet a gyári független készülékek megkaptak, viszont a Telekom függő készülékek (mint pl. az enyém) még nem. Nem tudni, hogy mikor érkezik, reméljük, hogy minél hamarabb :)

Üdv:
László

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Robi90!


A szolgáltatók mindig később adják ki a hálózatfüggő készülékekre a szoftverfrissítést, mint a gyártó a kártyafüggetlen modellre. A Sony ígérete szerint a teljes Z szériára megcsinálja az Android Lollipop frissítést, azonban a Sony-nál is kérdésesek az időpontok, hogy mikor érkezik pontosan. Elvileg még májusban megkezdődött a Lollipop kiadása a Z1-re.

 

Személy szerint egy Galaxy S6 Edge hibajavító frissítésre várok (T-s függő mobil), amit kártyafüggetlen cimborám már megkapott, időpontot nem tudok mondani, viszont ha a gyártó maga kiadja a frissítést, akkor csak idő kérdése, hogy a szolgáltatófüggő készülékek is megkapják azt.

 

Remélem, hogy tudtam neked segíteni!

Üdv:
Laci

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Június közepén vettem egy Galaxy S4-et (GTI-9506). Vásárláskor nem közölték, hogy az oprendszer nem engedi módosítani a mSD kártya tartalmát. PC-re csatlakoztatva USB kábellel lassan tölt be, másoláskor a folyamat megszakad. Kérdésem: Erre a modellre mikor várható Lollipop frissítés, illetve, az megoldja -e az SD kártyával kapcsolatos írási, illetve olvasási gondokat? Ha nem, számomra a készülék használhatalan, hiszen a nagyméretű mSD kártyák támogatása miatt döntöttem e modellnél.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszi a választ :-)

Akkor ezek szerint a szolgáltatók már rég megkapták az új szoftvert,csak még ülnek rajta egy kicsit.....

Végülis ele kell integrálni a saját programjaikat meg az indító képernyőt.....

Akkor tovább várunk,csak megkapjuk mielőtt kijön a 6.0 a többi készülékre....

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Dina! Várhatóan az 5.1.1-et majd csak az úgymond zászlóshajós(S6,S5,Note4...stb) készülékek után fogja frissíteni a gyártó...az S6 és S6 Edge már megkapta, jelenleg a Note4 széria van soron....remélhetőleg hamar kiadják majd a frissítést minden ígért készülékre mivel több cikk is beszámolt róla hogy találtak egy kritikus biztonsági rendszerhibát amit az érkező 5.1.1-ben javítottak már...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...