Gusztáv

Aktuális egyenleg

Kérdés

MOVE M. díjcsomagom van okos telefonomra. Ebből internetre 3.090 ft.-t, mobil szolgáltatásra 5.790 ft.-ot  fizetek. A  letöltött  TELEKOM  alkalmazással  figyelemmel  tudom  kisérni  az  aktuális egyenlegeimet. Az adatfelhasználás ( internet ) érthető. DE!  Mit  jelent  a  mobil  szolgáltatásnál  a  kiírt 3248 ft. " kedvezmények  levonása nélkül"?

Konkrétabban  . Hány  forintot  beszélhetek  még  le  úgy,  hogy  a  bruttó (  és  a  csomag  leírása  szerint  teljes  mértékben  lebeszélhető ) 5.790  ft.-t   N E   L É P J E M   Á T ??

 

Üdvözlettel: Gusztáv

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Kedves Gusztáv!

 

Az Egyenleg és forgalom menüpont alatt van ugye ez az ún. "Aktuális havi egyenleg", amivel te találkoztál. Ez az adott hónapban elküldött SMS-ek, hálózaton belüli és kívüli hívások összege. Nálam jelenleg úgy jelenik meg, hogy 106Ft SMS, 45Ft hálózaton belüli és 411Ft egyéb mobil hívás, ez összesen ugye 562 Ft, ami a te esetedben 3248Ft. A MOVE M díjcsomagban a lebeszélhető egyenleged 5490 Ft. Arra kell figyelni, hogy a nálad(meg nálam is) kiírt 3248Ft az nettó ár, ezt bruttósítani kell, magyarul ez 4125Ft-t jelent neked. Az 5490Ft lebeszélhető egyenelgedből még így 1365Ft szabadon felhasználható egyenleged van, ami az előfizetésedbe foglalt. A percdíjak a díjcsomagodban 33Ft hálózaton belüli és 35Ft hálózaton kívüli (bruttó)

 

Hogy kicsit egyértelműbb legyek, ha a kiírt 3248Ft eléri a nettó 4322Ft-t, akkor elérted a bruttó 5490Ft-t, magyarul innentől kezdve túlszámláz. Arra kell nagyon figyelni, hogy nettó árról van szó az alkalmazásban!

 

Azért fizetsz 5790Ft-t, mivel papíralapon kapod a számlát. Ha a Telekom oldalán belépve igényelsz e-Pack-t, akkor emailben fogsz számlát kapni és csoportos beszedési megbízással vagy Telekom appon belül tudod befizetni, és a következő hónaptól már csak 5490Ft lesz a havidíjad.

Remélem tudtam segíteni, ha kérdés támad, szívesen segítek :)

 

Üdvözlettel:
László

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most