Ugrás a tartalomhoz

Fórumtalálkozó


zoli62

Ajánlott posztok

  • 2 months later...
  • 10 months later...
Ekkor: 2015. 09. 20. at 10:21, zoli62 írta:

Igen, a nyár meg a nyaralások miatt nem volt jó időszak egy találkozóra, bár úgy gondolom, mindenképpen egy péntek-szombati nap lenne megfelelő.

Egyébként ez butaság, mert meglehetne oldani ezt egy nyaralásos/táboros körülmények között is, pl. a Balatonon egy nyári időszakban. Akkor lenne ez igazán hatásos, ha a Telekom hivatalosan is szponzorálna belőle valamennyit, de egy csekély költség sem lenne szerintem problémás / koponya.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

46 perce, anonymus írta:

Ki az a mindenki ?  Elég régóta nem érdeklődött senki

Erre inkább azt mondanám, a legtöbben szeretnék tudni hogy kik azok akik itt tevékenykednek a fórumon, de ők nem feltétlen szeretnék felfedni a kilétüket... hogy ennek mi az oka azt nem tudom... 

Ha elmegyek egy T pontba, ott is látják ki vagyok, szóval... (bár én kifejezetten utálom a sorban állást ezáltal a személyes ügyintézést.)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Tudod az éremnek néha túl sok oldala van,  értelem szerűen van egy kemény magja a fórumnak. Ezt csak a ***** nem veszi észre hogy nincs, ennek a magnak van egy elvi strukturált működése. Ami kop kop működik, hol jobban hol rosszabbul viszont ez a mag az előző 2 fórum elvesztésével eléggé megfogyatkozott.  Mind a mellet ennek a fórumnak nincsenek akkora százalékban vissza térő vásárlói e mellé nagyon kevés a vissza térő user. Aki most kér segítséget egy hét múlva vissza tér és válaszol valakinek vagy kérdez valamit vagy beszélget valakivel. 

Mind a mellet ez még mindig csak a te véleményed, hol a könnyű magja az oldalnak ? 

Nah a másik  része meg a dolognak hogy nem akarok mutogatni senkire, de vannak itt olyan felhasználók akik más oldalon is regelve vannak. Ph Face ott valamilyen nyilvános csop stb stb és tudtak / tudnak cifra dolgokat alkotni. Vagy pedig férfi nemi szerveket rajzol a user, vagy beképzelt és azt hiszi ő vmi úr és hatalmas tisztelet érdemel ír 2 oldalt válaszol a saját kérdésére stb. Vannak a nem érti meg hogy meddig terjed a jogköröm és nincs több eszköz a kezembe. De a legjobbak a hisztisek akiknek semmi nem jó és mindenben a hibát keresik. Ez lenne így az én szájízem!  

Mind a mellet én speciel nem tartom magam egy köz szeretett lénynek, ez részben egész köszönhető a sok sok ***** embernek. Ezek után remélem megérted hogy ha inkább a kemény mag tagjaival tartok napi/heti/havi kapcsolatot. 

Bocs de több okból nem járok T-pontba, tudom hogy létező dolgok és mik vannak ott ennyiben ki merül.

 

Ui: Nem zárkózok el a fórum többi tagjától aki kíváncsi rám,  nyugodtan Pm-be vagy itt is akár kérdezhetnek beszélgetek szívesen az emberekkel. Ezek mellé neeem merem 100% ban ígérni de aki Budapesti és kifejezettem rám kíváncsi azzal egy pacsizás / sörözés bármi ha belefér.  Többiek nevében meg nem akarok nyilatkozni azt majd megteszik ők. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...