Ugrás a tartalomhoz

Fórumtalálkozó


zoli62

Ajánlott posztok

12 órája, anonymus írta:

Tudod az éremnek néha túl sok oldala van,  értelem szerűen van egy kemény magja a fórumnak. Ezt csak a ***** nem veszi észre hogy nincs, ennek a magnak van egy elvi strukturált működése. Ami kop kop működik, hol jobban hol rosszabbul viszont ez a mag az előző 2 fórum elvesztésével eléggé megfogyatkozott.  Mind a mellet ennek a fórumnak nincsenek akkora százalékban vissza térő vásárlói e mellé nagyon kevés a vissza térő user. Aki most kér segítséget egy hét múlva vissza tér és válaszol valakinek vagy kérdez valamit vagy beszélget valakivel. 

Mind a mellet ez még mindig csak a te véleményed, hol a könnyű magja az oldalnak ? 

Nah a másik  része meg a dolognak hogy nem akarok mutogatni senkire, de vannak itt olyan felhasználók akik más oldalon is regelve vannak. Ph Face ott valamilyen nyilvános csop stb stb és tudtak / tudnak cifra dolgokat alkotni. Vagy pedig férfi nemi szerveket rajzol a user, vagy beképzelt és azt hiszi ő vmi úr és hatalmas tisztelet érdemel ír 2 oldalt válaszol a saját kérdésére stb. Vannak a nem érti meg hogy meddig terjed a jogköröm és nincs több eszköz a kezembe. De a legjobbak a hisztisek akiknek semmi nem jó és mindenben a hibát keresik. Ez lenne így az én szájízem!  

Mind a mellet én speciel nem tartom magam egy köz szeretett lénynek, ez részben egész köszönhető a sok sok ***** embernek. Ezek után remélem megérted hogy ha inkább a kemény mag tagjaival tartok napi/heti/havi kapcsolatot. 

Bocs de több okból nem járok T-pontba, tudom hogy létező dolgok és mik vannak ott ennyiben ki merül.

 

Ui: Nem zárkózok el a fórum többi tagjától aki kíváncsi rám,  nyugodtan Pm-be vagy itt is akár kérdezhetnek beszélgetek szívesen az emberekkel. Ezek mellé neeem merem 100% ban ígérni de aki Budapesti és kifejezettem rám kíváncsi azzal egy pacsizás / sörözés bármi ha belefér.  Többiek nevében meg nem akarok nyilatkozni azt majd megteszik ők. 

Az írásod viszonylag helytálló...

Kemény mag kb mindenki itt, aki ezen fórum indulása óta vissza-vissza lépked, azaz nem csak idejön és elmegy mihelyst kérdést kapott a válaszára. Ésszerűen régi fórumokat nem lehet belevonni, mert azok megszűntek. Bár több ember is van aki az IPB bevezetése előtt aktívan járt ide, azóta se híre se hamva, pedig azelőtt elég szép számban űzött itt üzeneteket.

Máshogy nem lehet csoportosítani az embereket... Mondjuk könnyű mag kifejezést úgy még nem hallottam, meg pontosabban nem is értem kik ők, mert van a keménymag (visszajáró réget akit érdekel a fórum és törődik is vele), meg a nagy semmi, akik eltünnek egy hatalmas fekete lyukban.

Pontosabban nem is tudom hogy lehet valaki "könnyűmag" az max egy ideiglenes állapot esetleg, mert előfordul hogy valaki XY ideig irogat, aztán egyszer vagy aktív magja a közösségnek, vagy eltünik a fekete lyukban ő is.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Bárhova is sorolod magad szeretettel látunk egy fórum találkozón.  Ha kíváncsi vagy a többiekre és konstruktív idő töltésnek érzed. Én Velencén felajánlottam egy táborozós szállás helyet 2-4-8-16 fős szobákkal külön és közös zuhanyzó wc ,  tűzrakó hellyel konyhával stb stb  Egy éjszaka kb  2500Ft szerintem vállalhatóbb mint egy szálloda. Vagy egy nagyobb vendégház csak ötlet kérdése :D

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3 weeks later...

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...