Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Lumia 930 vélemény


parafatábla

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Szia!

 

Szerintem elég jól sikerült telefon, hardveresen még most is abszolút olyan szintet képvisel, ami több, mint kielégítő (Windows Phone esetében pláne). Ami kiemelhető még, az a kamerája, amellyel simán hozza a konkurensek szintjét, sőt.

 

A Windows Phone eléggé más, mint az Android, így nehéz röviden összefoglalni, mire számíts; ez attól is függ, az androidos telefonod mire használod. Alkalmazások számában és néha minőségében is egyértelmű, hogy egy fiatalabb operációs rendszerről van szó, tehát ha pl. sokat játszol, nehezebb helyzetben leszel Windows Phone-on, mint Androidon. Azonban biztató volt a Windows 10 bejelentése, amellyel szerintem dinamikusabb fejlődésnek indulhat a Microsoft telefonos operációs rendszere is (ez frissítés formájában természetesen a Lumia 930-ra is elérhető lesz).

Addig is annyit tudok javasolni, hogy személyesen nézz meg baráti körben lévő vagy kiállított Lumiákat, illetve YouTube-on nézz a 930-ról videókat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Üdv. 5 év Android után váltottam 930 ra. Elsőszámú szempont a kiváló fényképezi képességei voltak, nameg szerintem gyönyörű készülék. Egyedüli hátránya (nem a készüléknek hanem a Windows ökoszisztémának), hogy kicsit szegényesebb az alkalmazáskínálat, viszont szinte mindent megtalálsz amire szükséged lehet. Ha megtudsz barátkozni a Wondows Phone rendszerrel akkor egy kiváló készüléket veszel.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...