Anyamanya

Türelem.... de MEDDIG??

Kérdés

November óta várok arra, hogy a lemondott minicsomagot kivegyék a szerződésből és helyette kapjak egy felvevős beltérit.... Azóta az online felületen és a szálmázási osztályon megszűnt a tv előfizetés, a tripla kedvezményt a számlán egyik hónapban jóváírják, aztán visszaszámlázzák a következőben, mert hogy nem vagyok rá jogosult, hiába fizetem a tv-t is....  És senki nem tudja pontosan, hogy mi az oka annak, hogy nem tudják módosítani a szerződést... Én meg csak fizetem a lemondott szolgáltatást, stb...  úgy, hogy januárban kaptam egy levelet miután panaszt tettem, amiben közölték, hogy semmilyen kompenzáció nem illet meg... Ez tulajdonképpen minek minősül? Elégtelen szolgáltatásnak? Nem teljesítésnek? Valamit lépnem kell, mert úgy tűnik, hogy a "kiemelten kezelt ügy" annyit jelent, hogy nem veszik észre a lap tetején...:womantongue:

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Köszi a tanácsot, de havonta érdeklődöm telefonon, személyesen.. csak annyit mondanak, hogy folyamatban van a kivizsgálás... állítólag nem tudnak átlápni az informatikai hibán....:womansad:

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
Úgy tűnik, valóban türelmes vagy, de ilyenkor talán érdemes utánajárni jobban a dolgoknak, ezt ne halogasd!!! Milyen módon mondtad le a szolgáltatást? Csak a mini csomagot mondtad le, nem az egész tv szolgáltatást jól értem? Mert említesz tripla kedvezményt is....ami annak jár, akinek van tv (mindegy, h van-e mini csomagod vagy sem) net és telefon vonala is. Ha január óta nem halad az ügy, én azt mondom, ne várj, de ne ide írj, hanem egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak. http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/segitunk/elerhetoseg/e-mail Meg kell nézniük, utána kell járniuk.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most