Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Csatornák behangolása


Törölt_tag5195

Kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy vettem egy új TV készüléket és szeretném behangolni a csatornákat, de csak az analóg csatornákat találta meg, a digitálisakat nem. Set top boxom van, és jól van összekötve a TV-vel. Lehet, hogy a set top boxot kéne újrahangolnom, vagy mi a megoldás?

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Azt írtad, hogy STB-d van. Kábeltévé vagy IPTV esetleg SAT? Azokat a csatornákat, amihez az STB-t adták látod?  Mivel van összekötve a tévé és az STB? Jellemzően HDMI vagy SCART kábel szokott lenni. Az okostévé menüjében meg kell keresni a bemenetek kiválasztását (ez gyártóktól függhet, hogy hol van). Ott kell kiválasztani az érvényes bemenetet. SCART-ból csak egy lehet, HDMI-ből akár négy is. Jó választás esetén egyből láthatók lesznek az STB-n rendelkezésre álló (előfizetett) csatornák, nem kell semmilyen keresést csinálni.

Emellett van a géza22 által leírt lehetőség, de ugye ez már megtörtént. Egyébként a Telekom már egyre kevesebb helyen, és kisebb választékban adja az analógot, viszont mindenütt ad - szabadon foghatóan - 26 digitális csatornát. Ezek eléréséhez is kell keresést végezni a tévén, de be kell állítani hogy csak digitális keresést csináljon.

A lényeg hogy az STB-n jövő adás és a kábelen jövő (analóg és/vagy digitális) adás két egymástól független, és függetlenül elérhető dolog.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

tv  beálitás menürenszer van antena kábel  és vanak okostv müholdas tuner  és kábel menürenszer és háloszat keresőbekel álitani automatikosan kel elinditani megkelvárni sokáig eltart falon egykábel jon  ot szürőn 2 kábel jőn 1gyik digitális elosztoba megy és on megy iptv  box    másik kábel ami  tvbe megy  ot megy analog és digitlis csatorna megy ami 26 kodolatlan 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...