Ugrás a tartalomhoz

Kérdések, válaszok, hozzászólások


Vendég

Ajánlott posztok

Hogyan kérdezhetek?

Lépj be abba az alkategóriába, amelyben kérdeznél – pl. ha TV szolgáltatással kapcsolatban akadtál el, akkor az Itt kérdezhetsz szolgáltatásainkról, akcióinkról/ TV menübe. Érdemes minél pontosabban kiválasztanod, hiszen így a legnagyobb az esélyed, hogy a téma szakértői látják, így válaszolnak. Majd kattints a Tedd fel a kérdésedet! gombra az üzenetlista tetején.

§  Az első mezőbe írd be az üzenet tárgyát. Az üzenetből csak ez a rész fog látszani az alkategória kérdéseit, témáit megjelenítő lapon, ezért törekedj az egyediségre, az érthetőségre és a tömörségre.

§  A második mezőben használhatod a téma kulcsszavait, ami a téma szakértői és a látogatók számára könnyíti a keresést.

§  A harmadik mezőbe írd be a kérdésed. Itt részletezheted a témát - érdemes minden lényeges információt megadnod a kérdéssel kapcsolatban, így gyorsabban, biztosabban kapsz választ.

§  A vezérlőelemekkel formázhatod a szöveget, változtathatod a betűtípusokat, a színeket és az üzenet egyéb jellemzőit, hangulatjeleket, linkeket is hozzáadhatsz.

§  Ha megfelelőnek találod az üzenetet, kattints a Kérdés beküldése gombra. Ekkor a kérdés felkerül a fórumra, így a fórum minden tagja, látogatója elolvashatja azt.

 

Hogyan válaszolhatok egy kérdésre?

Ha egy adott kérdésre, beszélgetésre szeretnél reagálni, használd a beszélgetés tetején található Megválaszolom a kérdést! gombot, vagy egyszerűen írd be a beszélgetés végén található mezőbe a válaszod.

§  A kérdés vagy a korábbi válaszok alatti Idézet hivatkozással a válaszüzenetedbe beillesztheted azt a kérdést, választ, amelyre reagálsz.

§  A beírt szöveg fölötti vezérlőelemekkel formázhatod a szöveget, változtathatod a betűtípusokat, a színeket és az üzenet egyéb jellemzőit, hangulatjeleket, linkeket is hozzáadhatsz.

§  Ha megfelelőnek találod az üzenetet, kattints a Válasz gombra. Ekkor a válasz felkerül a fórumra, így a fórum minden tagja, látogatója elolvashatja azt.

 

Hogyan adhatok elismerést egy kérdésre, válaszra?

Kérjük, szánj időt a hasznos kérdések, válaszok minősítésére. Ezzel elismered a kérdezőt, válaszadót, illetve a későbbi olvasókat is segíted. A minősítéshez bejelentkezést követően használd az üzenetek bal oldalán található nyilakat.

Megjegyzés: csak egyszer minősíthetsz egy adott üzenetet - de később módosíthatod azt -, kivéve a sajátjaid, azokat nem értékelheted.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...