Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom honlap


jani44

Kérdés

  • Válaszok 374
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 0

Nem lehet valami nagytudású, az aki kitalálta, hogy több hónapon keresztül nem lehet belépni a honlapra. Lehetett volna ezt úgy is csinálni, hogy megcsinálják a háttérbe az egészet, kipróbálják offline és ha minden OK, akkor lecserélik a két rendszert. Már csak annyit kellene csinálni, hogy a szükséges adatokat, átmentrni a régi rendszerről az újra. Ez valószínű, csak néhány napot venne igénybe és nem hónapokat. Csak valószínű, hogy a főnök aki elrendelte, hogy így kell csinálni ahogy csinálják, nincs a helyzet magaslatán. Nekem is volt olyan főnököm, aki elrendelte, hogy megcsináljuk azt és úgy amit és ahogy ő elrendelte. Mi tudtuk előre, hogy nem lessz jó, de nem lehetett meggyőzni, mert azt mondta, hogy azért kell ezt és így csinálni, mert ő a főnök és ő ezt mondta. De sajnos ez sok helyen így van, hogy nem azért ő a főnök mert ő jobban tudja, hanem azért, mert neki van papírja, vagy valakije, jó helyen.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nekem elektronikus számlám van és már 22-én küldték az értesítést. Ha neked még papír alapu van, akkor javaslom, hogy Te is álíltsd be, mert így soha nem kavarodik el, nincs esély rá, hogy fizetésihatáridőn túl fizess, no és a telefonoson sem kell várj egy összeg miatt...én a postaládával nem vagyok túl jóban :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia találtam egy ilyen választ a honlapon, mely szerint türelmesnek kell lenni. Bár ez néha nehéz. Úgy látszik, most sok az újdonság a T-nél, a Webshopjuk is megújult nemrég.

 

Roli82 nagyon jól megírta, mit hol találsz, de ha kérdésed van, akkor én az e-mailt javaslom, nekem a múltkor gyorsan válaszoltak, sőt, visszahívást is kérhetsz akár.

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...