Ugrás a tartalomhoz

Csatornakiosztás változás 2016. Január 5.-től.


jani44

Ajánlott posztok

Ok egyszerű. Nem tudom és nem is akarom elfogadni az emberek közötti diszkriminatív megkülönböztetést. (pl: lakhely, vallás, .... ).

Az általad írt ok (méretgazdaságosság) max egy vállalkozás szempontjából lehetne ok ilyenre, de mint "ember" ez nem lehet ok.

Az újgazdagos és tradíciós írásomat nem fejtem ki bővebben aki érti az érti aki nem az nem. Te a nem-et erősíted.

Erről ennyit.

Az elérhető előfizetők száma egyértelműen nagyobb a lakótelepek esetében, de ez nem azt jelenti, hogy az elérhető profit is így alakul. Ha veszünk egy olyan 50.000 alatti települést ahol csak te egyedül szolgáltatsz ott akár még a kiépítés is olcsóbb lehet (nem kell mindent a föld alá tenni, mehet meglévő villany oszlopsoron) és mivel egyedül vagy így tuti téged választanak. Az autógyártóknak sem az autón van nagy haszna hanem az alkatrészeken.

Internet sebességről csak annyit, hogy jelenleg nincs olyan szolgáltatás ami miatt indokolt lenne 20-30Mbit/s-től nagyobb net a többségi előfizetőknek. A nagy sebességnek jelenleg max reklám ereje van.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 85
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

Megérkezett a 2016 évi csatornák módosításáról az e-mail. Az IPTV lehetőségeknél említik a Koktél csomagot, ezen belül a Sport, World, News mix lehetőségeket. Érdekes módon ezekről nincs semmi infó a Telekom honlapján. Létezik Koktél csomag? Más: nagyon gagyi csomagba rakták az eurosport2 HD programot.Lehet hogy a foci EB ezen a csatornán fog futni? A nagyvilág csomagra akkor sem éri meg előfizetni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

10 perce, kojan írta:

 

Felmentem a weboldalra, semilyen koktêl csomag említéséről nemmolvastam sehol. Talán akik régen előfizettek erre azoknak még élő szolgáltatás ként működik (persze nem nagyon ismerem az akkori mini csomagokat, ezért ez csak egy tipp).

Úgy tudom hogy az ESP2 HD megszűnik, csak az ESP2 SD minőségben lesz a nagyvilág csomagban. Nyilván ízlés kérdése, hogy kinek éri meg.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Óriási csalódás számomra, hogy kiveszik a BBC Entertainment csatornát! Nagyon szomorú vagyok miatta, rengeteget néztük, emiatt fizettünk elő a Speak csomagra, amikor néhány éve kivették a családi csomagból.

Nem is értem, hogy miért nem lehet bent tartani az ide*****elvű minicsomagban?!

 

Van esély még "megmenteni" a BBC Entertainment-et valahogy? Hová lehetne írni? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

nem csak bővíteni kéne, hanem az árakon is egy kicsit tarkítani kellene, a filmvilág csomagért elég magas árat kér a szolgáltató ha a családi csomag díját veszem figyelembe, a másik hogy a  hd csatornákért miért kell külön díjat fizetni...vagy a filmvilágot fel lehetne mondjuk bontani...mert csak azért fizessek 1800 forintot hogy kislányom nézni tudja azt 3-4 mese csatornát amit csak a filmvilág csomag tartalmaz... ennek úgy lenne értelme hogy a mese csatronákat külön csomagba tennék vagy átraknák a családi csomagba... sajnos sok olyan felesleges dolgok vanna a telekomnál amit egy egyszerű átszervezzéssel hatékonyabbá vagy keresettebbé lehetne tenni...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2 weeks later...

Nagyon sajnálom, hogy kikerül a BBC Entertainment csatorna a Filmvilág minicsomagból, és januártól egyáltalán nem lesz lehetőség nézni, legalábbis Telekomnál nem. A legkevesebb, hogy a minicsomag le lesz mondva, de gondolkodom az egész Magenta 1 csomag lemondásán is, "borítom" mind a 4 előfizetést. Valószínű nem érdekli őket, de remélem minél többen lesznek akik reklamálnak miatta, hátha...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Miért kerül ki a BBC entertainment csatorna még a fizetős szolgáltatások közül is???

A speak minicsomagot csak emiatt fizettem elő...

van rá esély hogy bent maradjon? A telefonos ügyfélszolgálat azt mondta többen is jeleztük már,hogy szeretnénk továbbra is ezt a csatornát.

üdv.

Szisz

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

BBC Entertainment will close across Central & Eastern Europe from 1 January 2016.

We would like to thank the BBC Entertainment audience for their support, but as the roll-out of our new BBC channels gathers pace and certain carriage agreements come to an end in some markets, the channel is not sustainable across CEE markets. BBC Worldwide’s focus is on our new genre brands - BBC First, BBC Earth and BBC Brit.

Central and Eastern Europe remains a priority market for BBC Worldwide. We are continuing to invest in our presence across the region and recently launched our premium factual brand BBC Earth as a linear channel in Romania, Hungary and Slovenia.

BBC Worldwide has strong partnerships with local free to air broadcasters, Pay TV networks and digital platforms in the region. Many BBC programmes will continue to be seen through these providers in Central & Eastern Europe.

The channel will close in the following regions: Albania, Azerbaijan, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Czech Republic, Estonia, Georgia, Hungary, Latvia, Lithuania, Moldova, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, and Ukraine. Viewing of BBC Entertainment in UAE, Turkey, Israel and Western Europe remains unaffected.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ekkor: 2015. 11. 08., jani44 írta:

Nagy csönd van a januári változásokról. Máskor ilyen időtájt már vannak fülesek. Jó lenne 2-3 HD csatorna bővítés, hogy többről ne is álmodozzak. Tud valaki róla?

 

Ekkor: 2015. 11. 08., jani44 írta:

Nagy csönd van a januári változásokról. Máskor ilyen időtájt már vannak fülesek. Jó lenne 2-3 HD csatorna bővítés, hogy többről ne is álmodozzak. Tud valaki róla?

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...