Ugrás a tartalomhoz

Csatornakiosztás változás 2016. Január 5.-től.


jani44

Ajánlott posztok

Nem tartozik ugyan szorosan a 2016. eleji csatornaváltozásokhoz, de most olvastam hogy a Telekom az Origo-val együtt eladta a két tévécsatornát is. Eddig talán pislákolt némi remény, hogy a T a saját előfizetőinek majd csak fogja HD-ben is adni a saját csatornáját (Ozone).

Ezen legalább vannak olyan műsorok, amik igazán szépek lehetnének HD-ben, feltéve persze ha olyan minőségben készültek. Mondjuk pl. a Mo. madártávlatból nyilván olyan, meg a többi madártávlatos sorozat is.

(Amikor a Travel nyitott volt, megnéztem egy-két műsort, hát az katasztrófa volt. Igaz hogy az is SD csatorna, de a műsorok képminősége a VHS legalját is alig ütötte meg:( )

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2 weeks later...
  • Válaszok 85
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz
  • 2 weeks later...
Ekkor: 2015. november 16., Attila70 írta:

Azért azt nem kell elfelejteni, hogy csatorna tulaj változás volt. Te sem én sem tudjuk, hogy pl: árban volt-e változás. Az meg semmit nem jelent, hogy mondjuk más szolgáltatoknál lesz-e vagy nem, hiszen lehet nekik még érvényes szerződésük van ami csak mondjuk egy év múlva jár le. Van már hasonló eset egy másik szolgáltatónál aki most kötött velük szerződést.

Látod, a **-nek eddig nem volt, de megérte, hogy legyen. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
Más szolgáltató terméke
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ha már árak, akkor emlékeztetőül a nyűgöm az Eurosport 2 "megvonása" volt, amit 1800 Ft-ért érhetsz el a MT-nál idéntől. Azaz 7300 Ft-nál áll meg a mutató. S a két ES-hoz sztem nem is tudsz olcsóbban hozzájutni itt, mint az a 7300 Ft, mert nincs csak sport csomag.

Ha már ár.

 

s persze 7300-ért sem kap(na) az ember fia ES2 HD-t, csak SD-t.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Az TV szolgáltatás egyre kaotikusabb állapotba kerül...miért nem lehet a mese csatornákat betenni a családi csomagba? Ezek a csatornák nélkül mitől családi csomag? Egy család akkor család ha van min.1 gyerek aki mint köztudott szeret mesét nézni...valamit alkossanak már mert ha ez így fog menni akkor vissza megyünk a korábbi TV szolgáltatóhoz...olcsóbb is és több csatorna is van...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...