Ugrás a tartalomhoz
  • 4

Kamu nyereményjáték a Telekom nevében!!!


Roli82

Kérdés

Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez...

Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik...

A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!!

A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

  • 2

Engem ma délelőtt hívtak, hogy nyertem 200.000 forintot. A Dominó feltöltős verzió volt, a 30/2333817-es számra töltöttem volna, ha bejön neki. Beszéltettem egy darabig, legalább legyen egy kis költsége, aztán közöltem vele, hogy ritka szerencsés vagyok, hogy *****fone-os számmal sikerült nyernem a Telekom sorsolásán :D Nem éppen ügyfélszolgálatos stílusban reagált a hírre...

A szerencsétlennek sikerült a céges számhordozott számomat felhívnia, pedig 5 saját Telekomos előfizetésem van. 

Tehát akitől a 302333817 15000 szövegű sms küldését kérik, véletlenül se tegye.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Ma anyum is kapott ilyen telefont. El is ment automatához. 250e ígértek. Bele ment mert kártya kódját a telefonáló nem kérte, se a bank számla számát. Állítólag az ürge bejelentkezése hivatalosnak tűnt, és mikor után érdeklődést mondott anyum közölte hogy nem gond. Végül nem érdeklődött utána a hosszú várás idő miatt. A férfi irányította mit üssön. Valami 4 szer próbálkoztak, zárásnál mindig 15e leütési ősszeget kért. Bizonylat nem jött ki egyik esetben sem. 
Egyéb dolgok miatt a számla csak minimális kb 3000 körüli pénzt tartalmaz. Valószínűleg emiatt nem ment a lenyúlás. Mínuszt szerintem nem csinált így.
Utólagos számla egyenleg lekérdezés nem mutatott semmi pénz mozgást. Nem hiszem hogy emiatt a *****ség miatt most valakinek tartozna.
Elvileg ezt a számot irtatta be vele: 30 379 5739
Próbáltam hívni de kinyomta.
Nem szeretnék rendőrségre menni ha kár nem lett. De talán ez az írás és a telószám segít másnak.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Engem ma hívtak ismeretlen számról. Először kételkedve de mondtam neki hogy el tudok menni a bankautomatához, de mivel gyanúsnak tartottam gondoltam utánajárok és itt olvastam hogy kamu. Amikor visszahívott csak annyit mondtam neki a telefonba hogy a rendőrség már hallgatja a vonalat és szegénykém búcsúzás nélkül lerakta. Remélem azóta is várja a rendőröket

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Engem ma hívtak fel privát számról,hogy 125.000.- ot nyertem a Telekomos nyereményjátékon,amit tegnap sorsoltak állítólag és üzenetet is küldtek!Ez persze nem igaz mert semmiféle üzenetet nem kaptam a Telekomtól!A feltétel az volt,hogy aktív bankkártyával rendelkezzek és azonnal menjek el a legközelebbi bankautómatához ahol "átutalják" nekem a nyereményt!Én közöltem vele,hogy van bankkártyám,de inaktív mert nem használom,erre ő felkínálta,hogy ha 15.000.-ot elutalok neki előre akkor egy futár hozza személyesen a pénzt,az elutalt 15.000.-ot pedig jóváírják a következő telefonszámlámnál!Na itt már rendesen sántított a dolog?Szóval még mindig nincs vége ....?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Engem ma hívott rejtett számról egy hadaró emberke, nyertem 20.000Ft lebeszélhetőséget ... mert olyan szerencsés vagyok. Küldjek SMS-t ... én meg elküldtem. :D  Ha nem sietek még faggattam volna kicsit, de nem volt időm most vacakolni vele.

 

Alapból nem is veszem fel a rejtett számokat, de most vártam egy hívást és nem tudtam honnan fog hívni a srác.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...