Ugrás a tartalomhoz
  • 1

garancia folyamata


Törölt_tag5597

Kérdés

Sziasztok!

Pár napja észrevettem egy sárga, nagyjából 2 cm-es függőleges csíkot a telefonom jobb felső sarkában. Májusi a telefon, garancia még van rajta. Volt már valakinek hasonló problémája esetleg? Ha beviszem az üzletbe van rá esély, hogy megjavítják/kicserélik? 

 

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

17 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Szia!

Az üzletben csak átveszik, és tovább küldik bevizsgálásra ez több hetet is igénybe vehet,ez idő alatt csere telefon nem adnak.

De ha budapesti vagy akkor meg gyorsíthatod a folyamatot, úgy hogy beviszed iCentre (1036 Budapest
Bécsi út 77-79).  ,iStyle (1061 Budapest, Andrássy út 36.) vagy Almarium-Pro Kft (1132 Budapest, Váci út 30. )  2-3 napon belül adnak egy másik iPhone-t, mert cserélni szokták nem javítani. :) Fontos,hogy mielőtt szervizbe küldöd kapcsold ki iCloudban az iPhone keresése opciót!!!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello Csaba79, normál garancia, jótállás erre nem jó. de ha van készülékbiztosításod, akkor az jó eséllyel fedezi a kárt, mivel a leírás alapján ez "véletlenszerű károsodás" lehet. a leírás alapján bejelented a biztosítónál, ők elbírálják, és ha mindent rendben találnak, akkor állják a javítás vagy a csere költségét.

"Mit nyújt a biztosítás jogos kárigény esetén?

  • A sérült készülék a Biztosító Szervizpartnere szerviz hálózatában javításra kerül (a biztosítás nem terjed ki a készülékben vagy annak SIM-kártyáján tárolt adatok helyreállítására).
  • A nem javítható vagy ellopott készüléket típusazonos 1 készülékre cseréljük.
  • Amennyiben ilyen készülék nem áll rendelkezésre a 15 munkanapos kárrendezési határidőn belül a Biztosító Szervizpartnerénél, a Biztosító megtéríti a sérült Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező – a Biztosító Szervizpartnerénél a kárrendezés időpontjában rendelkezésre álló készülékek függvényében és a Biztosító saját döntése alapján – új, felújított vagy egyéb hibátlan Készülékre történő csere Önrésszel csökkentett költségét. A biztosított Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező, választható készülékekről az Adminisztrátor tájékoztatja a Biztosítottat a kárrendezés során. A biztosított Készülékkel egy kategóriába tartozó, rendelkezésre álló Készülékek közül a Biztosított tetszése szerint választhat azzal, hogy a típuson belüli elérhető színválaszték a Biztosító Szervizpartnere mindenkori készletétől függ.
  • A készülékbiztosítás nem nyújt fedezetet például az elveszett adatok helyreállítására, a készülék megmagyarázhatatlan eltűnésére, nyilvános helyen őrizetlenül hagyott készülék ellopására."

a casco-hoz hasonlóan önrész van, a teló értékétől és a szerződéskötés időpontjától függ (a biztosítási szerződésben megtalálod)...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello Rich., egyrészt ez nem Té ügyfélszolgálat, itt a tagok segítenek egymásnak, másrészt a Z3 értelemszerűen drágább teló, mint a Z1, így bár engem vernének így át :D viccet félretéve (bocs, nem hagyhattam ki) szerintem a Z1 garanciaideje a fődarab cserétől függetlenül érvényes az új "fődarab"-ra is, sőt ha a szabályozás nem változott, a javítás idejével meg is hosszabbodik. szóval ha "rendeltetésszerű használat" mellett hibásodott meg a teló (a garancia ugye csak erre vonatkozik), és időben vagy még, akkor keresd meg az augusztusi cserelapot, és azzal, meg a garijeggyel, számlával fuss neki még egyszer (ezek együtt kétséget kizáróan bizonyítják az általad leírtakat, tehát a nem azonosság nem lehet kifogás). hol voltál egyébként, Té üzletben vagy a Sonynál? ez azért lényeges, mert a Té már jó ideje csak szervizátvevőhely, a Sony javít, így nem tudom, a fődarab csere mennyire van nyilvántartva mindkét helyen...

ha nincs meg az augusztusi papír, akkor a meglévő adatokkal írd le a Tének a történteket (biztos, hogy nem átverés áldozata vagy, csak valami miatt nem értek össze a szálak, de majd kibogozzák, elnézést kérnek)...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Sziasztok!4 hetes Iphone 6 telóm töltéskor forró volt és a töltő is,2x előfordult,hogy este 9 órakor 72%-on volt az aksi aludtam és reggelre kikapcsolt,teljesen lemerült. 36%-nál is csinálta ezt. Bevittem az üzletbe ahol vettem,ott tovább küldték,most várok.Teljeskörű garancia van rá.Szeretném,ha kicserélnék,kíváncsi leszek mi lesz.Remélem gyorsak lesznek, 15 napot mondtak maximum.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdv.!

iPhone típusú készülékem van és az a gondom h véletlenül az asztal mellé tettem le és le esett a földre 

aminek következtében a kijelző illetve "elő lapja" picit szét nyílt illetve a kijelző be repedt. A készülék működik

de nem minden esetben tudok  felvenni hívást! Van a készülékre fizetve garancia, jótállás! Elolvastam amit szerződés kötéskor 

kaptam olvasmányt de el vesztem benne! Így ha van vki aki egyszerűbb, érthető módon le tudná írni h jár e ilyen 

"meghibásodásra" a garancia illetve kell e plusz fizetnem érte stb azt meg köszönném!

Előre is köszönöm: J.Csaba 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves szolgáltató,

 

Augusztusba vissza vittem a Sonyi Z1 compact készülékemet amin garanciás hiba volt. 15 napon belül vissza küldtek egy Sony Z3 compact készüléket azzal a leírással, hogy „fődarab csere”.

Meg is lepődtem, de annak tudtam be az egészet, hogy biztos nincs már Z1-es készülékük és hűséges előfizetőjük vagyok.

December 09.-én vissza kellet vinnem a Z3 compct-ot is, mert levált a kijelzőről az üveglap bal felső sarka és ma visszakaptam a készüléket, hogy nem típus azonos (és hibássan).

Kérdem én, ki hibázott és lesz-e használható telefonom, vagy maradok átverve megszégyenítve?

Válaszúkat előre is köszönöm.

 

Üdvözlettel: Hűséges előfizetőjük (eddig).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...